Παναγόπουλος εκλογές

Παναγόπουλος Βασίλης

Ανεξάρτητα από την τοποθέτηση καθενός απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής εκείνο που αναμφισβήτητα συνάγεται από αυτό είναι ότι οι πολίτες με συντριπτική πλειοψηφία αποδοκίμασαν την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Επέλεξαν με την ψήφο τους τις παρατάξεις που αντιπαρατέθηκαν με επιχειρήματα και προτάσεις στην διοίκηση του κ.Αντωνακόπουλου και μάλιστα δίνοντάς τους συνολικό ποσοστό 67,22%.

Η εντυπωσιακή αυτή πλειοψηφία των πολιτών που απέρριψαν τον κ. Αντωνακόπουλο και τους συνεργάτες του παρά τις αναμφισβήτητες διαφορές των απόψεών τους , την επιλογή διαφορετικών παρατάξεων και την , για προφανείς λόγους , διαφορετική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έχουν μία κοινή συνισταμένη.

Πρόκειται για ανθρώπους που είδαν πέρα από την πλασματική εικόνα των <<έργων >> και της <<ανάπτυξης >> που παρουσίασε η δημοτική αρχή, που δεν υπέκυψαν σε επηρεασμούς και πιέσεις , δεν εκχώρησαν την ελευθερία της άποψής τους και , μάλιστα ,σε εντυπωσιακό ποσοστό, επέλεξαν υποψηφίους νέους είτε ως επικεφαλής παρατάξεων είτε δημοτικούς συμβούλους.

Με αυτό το δεδομένο το μήνυμα των εκλογών παραμένει ΕΝΑ και είναι κρίσιμο για το μέλλον του Δήμου μας .

Οι πολίτες του Δήμου Πύργου σε ποσοστό 67,22% θέλουν την αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου.

Η αλλαγή αυτή δεν προκύπτει ως αποτέλεσμα στείρας αντιπαράθεσης με προσωπικά στοιχεία.

Πρόκειται για ανάγκη της κοινωνίας η οποία επί 4 χρόνια παρακολούθησε σχεδόν σοκαρισμένη την έκπτωση του δημόσιου βίου σε επίπεδο πεζοδρομίου και συναλλαγής .

Πρόκειται για ανάγκη των σκεπτόμενων πολιτών οι οποίοι δεν εξαπατώνται και δεν εξαγοράζονται.

Σε όποια πλευρά, σε όποια παράταξη, κι αν ανήκει καθένας από τους πολίτες που συγκροτούν αυτό το συντριπτικό ποσοστό του 67,22%, ένα πρέπει να αναλογισθεί όταν βρεθεί μπροστά στην κάλπη αλλά και ενόψει του διλήμματος αν θα προσέλθει για να ψηφίσει:

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ;

Είμαι βέβαιος ότι την επομένη των εκλογών της 15.10.23 θα βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια πλευρά . Των πολιτών που ενδιαφέρονται , που αγωνιούν και συμμετέχουν.Που αντιμετωπίζουν με ευθύνη και σοβαρότητα τις αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *