Σα. Σεπ 24th, 2022

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» πραγματοποίησε ο Ηλείος δημοσιογράφος Παναγιώτης Δούμας, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV».

Η τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Δούμα πραγματοποιήθηκε με αιτία την ομιλία που θα εκφωνήσει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο Βελλίδειο σήμερα το βράδυ στις 8.00 Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.

Βέβαια, τόσο η ομιλία του κ. Εμφιετζόγλου όσο και η πρώτη επίσημη τηλεοπτική εμφάνιση του εκπροσώπου Τύπου δεν σηματοδοτούν τίποτε άλλο παρά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας ενημέρωσης για την «Πατριωτική Ένωση».  

Στο video που συνοδεύει το ρεπορτάζ, ο κ. Δούμας παραθέτει νέα στοιχεία για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, τα οποία εντυπωσιάζουν! Το πολιτικό κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου έχει θέσει σε προτεραιότητα το μεγάλο αυτό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας έχει λάβει στο παρελθόν αρκετές πρωτοβουλίες για αυτό το θέμα. Σημειώστε, ότι για πολλά χρόνια έδινε κάθε μήνα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό σαν μπόνους σε όλους τους εργαζομένους των επιχειρήσεών του, οι οποίοι αποφάσιζαν να τεκνοποιήσουν.

Το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» τις τελευταίες εβδομάδες αναπτύσσει μεγάλη επικοινωνιακή δραστηριότητα αλλά και οργανωτική καθώς σε ολόκληρη την Ελλάδα δημιουργούνται τοπικές οργανώσεις και ανοίγουν γραφεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.