Πε. Οκτ 6th, 2022

«Κτίζουμε την “Πατριωτική Ένωση”, δημιουργώντας Επιτροπές, ανοίγοντας γραφεία και συμπληρώνοντας τις λίστες των υποψηφίων μας σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια» δηλώνει ο Παναγιώτης Δούμας, Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που δημιούργησε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. 

Περιοδείες και οργάνωση

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεοσύστατο κόμμα “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου” εμφανίζει μια σημαντική δραστηριότητα με περιοδείες στελεχών του ανά την Ελλάδα, με εγκαίνια γραφείων σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χανιά κ.α. και βεβαίως με καθημερινές παρεμβάσεις για θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Παναγιώτης Δούμας μίλησε στο protagonistes.tv και στον δημοσιογράφο Πολύδωρο Δάκογλου για την πορεία και τους στόχους του νέου κόμματος.

Ηλεία

Όπως θα ακούσετε και στη συνέντευξη το ενδιαφέρον της Πατριωτικής Ένωσης για την ανάπτυξη του κόμματος στην Ηλεία είναι έντονο. Να σημειώσουμε πως, όταν ο κ. Δούμας παραχώρησε τη συνέντευξη δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η προσχώρηση του κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου στην Πατριωτική Ένωση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.