Έκθεση βιβλίου στην Ανδραβίδα

 

του  Δημήτρη Παπαφώτη

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια βόλτα σήμερα το βράδυ στην Ανδραβίδα προσφέρει η διοργάνωση Έκθεσης Βιβλίου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας.

Στα συν της βραδιάς, είναι η εμφάνιση της (τουλάχιστον καταπληκτικής) Ορχήστρας Νέων της Λειψίας, λίγο μετά τις 9.00. Αυτά τα δύο πολιτιστικά γεγονότα παντρεύονται χρονικά με φόντο την μοναδική πλατεία της Ανδραβίδας με το μεσαιωνικό στολίδι του Ναού της Αγίας Σοφίας.

Η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται στα πλαίσια της 2ης Έκθεσης Βιβλίου & Τέχνης που συνδιοργανώνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ανδραβίδας και Λεχαινών.

Αυτή η συνεργασία των δύο εμπορικών συλλόγων εμάς εδώ στο papafotis.gr μας αρέσει πάρα πολύ. Όχι μόνο γιατί φέρνει αποτελέσματα για δεύτερη συνεχή χρονιά αλλά επειδή βάζει τέλος σε έναν ανούσιο και αυτοκαταστροφικό τοπικιστικό ανταγωνισμό μεταξύ των δύο πόλεων.

Οι πρόεδροι των δύο εμπορικών συλλόγων, κύριοι Γιάννης Γυφτοχρήστος και Παναγιώτης Καρκαβίτσας, με την στάση τους δείχνουν το δρόμο σε ολόκληρη την Ηλεία για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε για να βγούμε από το τέλμα των τελευταίων δεκαετιών.

Όσο για τη συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Λειψίας, αποτελεί την πρεμιέρα του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.  

Το papafotis.gr σας συστήνει να πάτε οπωσδήποτε. Εάν όμως δεν τα καταφέρετε σήμερα, εμείς σας ενημερώνουμε ότι η Έκθεση Βιβλίου θα διαρκέσει έως και την Κυριακή το βράδυ. Το ωράριο για τους επισκέπτες είναι από τις 7.30 το απόγευμα έως και τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Έκθεση βιβλίου στην Ανδραβίδα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *