Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα jet ski στην Κουρούτα!

Share

Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα jet ski στην Κουρούτα!

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου, που δημοσίευσε ο Δήμος Ήλιδας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Η καρδιά του Παγκόσμιου θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει για μία εβδομάδα στην Κουρούτα – Πόλος έλξης η διάσημη παραλία του Δήμου Ήλιδας».

Η ώρα για το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενηθεί στην Κουρούτα, το «Acropolis Jet Raid 2024» έφτασε.

Η καρδιά του παγκόσμιου θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει έως το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Δήμο Ήλιδας, όπου η διάσημη παραλία του -η Κουρούτα- μετατρέπεται στη «Μέκκα» του παγκοσμίου πρωταθλήματος jet ski.

Ήδη, η πλατεία της Κουρούτας έχει γίνει ένας τεράστιος χώρος συνεργείων και pits για τους συμμετέχοντες και τους κριτές των αγώνων, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας από κάθε σημείο του πλανήτη, ενώ και η κεντρική εξέδρα για τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις έχει στηθεί και περιμένει το κοινό της περιοχής και ολόκληρης της χώρας.

Η διοργάνωση η οποία προετοιμάζεται εδώ και έξι μήνες από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων, είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στην Δυτική Ελλάδα, προσελκύοντας πάνω της τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού για τους αγώνες βρίσκονται ήδη στην Κουρούτα Διεθνή Αθλητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δείτε βίντεο της Μαρίας Πετρουτσά για το Mantato.eu

https://www.facebook.com/watch/?v=3788701331453998&aggr_v_ids[0]=3788701331453998&notif_id=1717432530973506&notif_t=watch_follower_video_explicit&ref=notif

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις