Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ούτε δωμάτιο για δείγμα στη Ναύπακτο που «βουλιάζει από κόσμο

Share

Ούτε δωμάτιο για δείγμα δεν βρίσκεις αυτές τις ημέρες του Πάσχα στην Ναύπακτο, στην πόλη που παραδοσιακά συγκεντρώνει δεκάδες επισκέπτες λόγω της εντυπωσιακής Περιφοράς των Επιταφίων μπροστά από το γραφικό λιμανάκι της πόλης και το Κάστρο της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Ναυπάκτου Ντίνος Τσουκαλάς μιλώντας στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη φέτος οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης για τις μέρες του Πάσχα ξεκίνησαν από νωρίς, τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες πριν.

Βασικό δέλεαρ για τους επισκέπτες της Ναυπάκτου είναι η Περιφορά των Επιταφίων στο φλεγόμενο λιμανάκι της πόλης, με φόντο το Κάστρο, όμως υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Το γεγονός είναι ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης, στο κέντρο, αλλά και εκτός αυτού είναι στο 100%, ενώ ήδη υπάρχει κίνηση και ζωή στην αγορά, στα μαγαζιά εστίασης, στα καφέ και στα εμπορικά.

«Το Πάσχα είναι η Ναύπακτος είναι ένας κλασικός προορισμός.

Όμως στόχος μας ήταν να πετύχουμε την επισκεψιμότητα στην πόλη και όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου, ακόμα και τους νεκρούς μήνες.

Για αυτό έχουμε προχωρήσει στην οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, αλλά και προβολής της Ναυπάκτου με διαφόρους τρόπους.

Μπορώ να πω έτσι ότι ήμαστε αρκετά κοντά στον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει και προχωράμε…».

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις