Σα. Σεπ 24th, 2022
Δολοφονήθηκε η κόρη του Αλεξάντερ Ντουγκιν

Η Ντάρια Ντούγκινα δολοφονήθηκε εχθές οδηγώντας το αυτοκίνητο του πάτερα της καθώς επέστρεφε από μια πολιτιστική εκδήλωση στα περίχωρα της Μόσχας.

Ήταν κόρη του φιλόσοφου και γεωστρατηγιστή Αλεξάντερ Ντουγκιν. ο οποίος θεωρείται εδώ και δεκαετίες το «μυαλό» του Πούτιν όσον αφορά την εξωτερική πολίτικη της Ρωσίας και τις σχέσεις της με την Δύση.

Στο κυνήγι των εκτελεστών…

Το συγκεκριμένο χτύπημα είναι στην «καρδιά της ελίτ» των ανθρώπων που περιστοιχίζουν τον Ρωσο Πρόεδρο. Η Δύση τρέμει στο τι μπορεί να σκεφτεί ο Πούτιν για να εκδικηθεί την άδικη εκτέλεση της κόρης του στενού του συνεργάτη…

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο υποστηρίζει ότι φαίνεται η φερόμενη δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα, που ήταν κόρη του στενού συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Σύμφωνα με την Washingtonpost, η δράστιδα φέρεται να είναι η 43χρονη Ουκρανή Νατάλια Βοβκ που υπηρέτησε στο τάγμα Αζόφ, ενώ ταξίδεψε στη Ρωσία μαζί με την κόρη της.

Η φερόμενη δολοφόνος
Η φερόμενη δολοφόνος

Αρχικά, φαίνεται ότι η Ν.Βοβκ ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου και τα μαλλιά της είναι ανοιχτόχρωμα. Αργότερα, μπήκε στον ίδιο χώρο που διέμενε και η Ν.Ντούγκινα ως μελαχρινή, ενώ κατά την αποχώρησή της από τη Ρωσία, είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτό κατά την είσοδό της στη Ρωσία.

Η φερόμενη εκτελεσρτια με ανοιχτόχρωμα μαλλιά
Η φερόμενη εκτελέστρια με ανοιχτόχρωμα μαλλιά

Για κάποιο χρονικό διάστημα, η Ν.Βοβκ ακολουθούσε το θύμα της, για το οποίο χρησιμοποιούσε ένα Mini Cooper, στο οποίο άλλαξε τρεις φορές αριθμούς.

Σύμφωνα με την έρευνα της FSB, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ήδη πωληθεί στην Ουκρανία, με ουκρανικές πινακίδες, μέσω σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Εδώ και πάλι μελαχρινή
Εδώ και πάλι μελαχρινή

Την ημέρα της δολοφονίας, η Ν.Βοβκ και η κόρη της βρίσκονταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition και αφού η Ντούγκινα έφυγε από την εκδήλωση, προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη στο SUV Toyota Land Cruiser Prado, που οδηγούσε. Μετά από αυτό, η Βοβκ και το κορίτσι έφυγαν για την Εσθονία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.