Το ξέκοψε ο Βοριδης για τυχόν αναβολή των δημοτικών εκλογών

Το ξεκαθάρισε οριστικά ο υπουργός εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης για ότι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους όπως ορίζει ο νόμος. Η απάντηση απευθυνόταν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λίγες ώρες πριν μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε απευθύνει δημοσίως ερώτημα για τον χρόνο διεξαγωγής λόγω σημερινών δημοσιευμάτων στον Τύπο.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε:

«Διαβάζω σε εφημερίδες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταθέσει τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών», ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη να απαντήσουν πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αν σκέφτεται μετάθεση ή θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί».

 

Ο κ. Βορίδης απάντησε:

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

 

Πάρε με και εμένα μπάρμπα! Άλλες 6 προσλήψεις μέχρι αύριο Δευτέρα στον Πύργο

 

Μισθός 951 ευρώ για 18 μήνες σε ανέργους

 

Πριν τις εκλογές χαμηλότοκα δάνεια ακινήτου για νέους – Κριτήρια & ποσά

 

Δήμος Πύργου: 19 προσλήψεις και όποιος προλάβει

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *