Ώρα Τσίπρα στην Πάτρα σήμερα στις 18.30

Ώρα Τσίπρα. Ώρα Πάτρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απόψε το βράδυ στις 18.30 θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα της Πάτρας.

Η Πάτρα είναι ο δεύτερος σταθμός της μίνι περιοδείας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει.

Η αρχή έγινε προχθές στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ώρα Τσίπρα

Ο  πρώην πρωθυπουργός δεν συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του άλλες επισκέψεις ή συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και συνεργάτες του θα βρεθούν μόνο στο γήπεδο του Απόλλωνα για την ομιλία και μόνο.

Η επιλογή Αθήνας, Πάτρας και Θεσσαλονίκης για τη μίνι περιοδεία του πρώην πρωθυπουργού εναρμονίζεται με το γενικότερο σκεπτικό που υπάρχει στην Κουμουνδούρου, το οποίο λέει ότι τη νίκη στις εκλογές του 2023 θα την δώσουν τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του επιλέγουν μεγάλους ανοικτούς χώρους για να δείχνουν οπτικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει πέραση» στην κοινωνία, συγκεντρώνοντας πλήθη σε γήπεδα.

Σε αυτή τη μίνι περιοδεία, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να μετατρέψει το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» σε «Μητσοτάκης ή Δημοκρατία», παρουσιάζοντας σημεία των όσων ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει.

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται μια επιχείρηση επίκλησης στο συναίσθημα -τουλάχιστον όσων τοποθετούνται στον λεγόμενο δημοκρατικό/προοδευτικό χώρο.

Τέλος, από τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Απόλλωνα θεωρείται δεδομένο πως δεν θα λείψει και μια σύντομη παρουσίαση των βασικών σημείων του προγράμματος του κόμματος ανά τομέα.

Θυμίζουμε πως κεντρικό σύνθημα που έχει επιλεχθεί είναι το «Δικαιοσύνη Παντού» και απόψε θα γίνουν αναφορές σε μεταρρυθμίσεις που θέλει να φέρει ο Αλ. Τσίπρας στην εργασία με αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, την οικονομία με μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, τους συνταξιούχους με επιστροφή όλων των αναδρομικών, την Υγεία με 5.500 προσλήψεις υγειονομικών και άλλα.

πηγή

 

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δήμου Ήλιδας κόβει σήμερα Σάββατο 4-2-2023 την βασιλόπιτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *