Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ομολόγησε δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα

Share

Ομολόγησε δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης στην περιοχή της Χαλκίδας. Ο άνδρας που παραδέχτηκε τη δολοφονία της γυναίκας ήταν παιδικός φίλος της κόρης της, και μάλιστα λίγες ώρες μετά το φονικό επισκέφθηκε το σπίτι της για να συμπαρασταθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος παραδέχτηκε το έγκλημα, ενώ το κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που ήξερε ότι κρύβονταν στο σπίτι, καθώς του το είχε αποκαλύψει η φίλη του και κόρη της άτυχης γυναίκας.

Η κόρη του θύματος ειδοποιήθηκε από τον 37χρονο για το θάνατο της μητέρας της, ενώ ο δράστης ήταν ανάμεσα στα πρώτα άτομα που έφτασαν στο σπίτι για να ελέγξουν την κατάσταση.

Από την αρχή, η αστυνομία είχε υποψίες για τον 37χρονο, καθώς βρέθηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα κοντά στη σορό της 63χρονης και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να περιφέρεται στην περιοχή του σπιτιού. Μετά την επιβεβαίωση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων και την αναγνώρισή του, οι αρχές τον συνέλαβαν αμέσως, και ενώπιον αυτών ο 37χρονος ομολόγησε την ενέργειά του εντός λίγων λεπτών.

Ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες και στο τζόγο

Ο 37χρονος ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες, είχε συλληφθεί από τις αρχές, και χρωστούσε χρήματα από τον τζόγο, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς.

Ο 37χρονος γνώριζε πως στο σπίτι υπήρχαν χρήματα κι αποφάσισε να τα κλέψει. Ωστόσο, η 63χρονη τον αντιλήφθηκε και την σκότωσε, για να μην τον αναγνωρίσει.

Πηγή: dimosio.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις