Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Γιάννης Τσιρώνης

Share

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Γιάννης Τσιρώνης: «Οι βιοκαλλιεργητές αποτελούν μια δυναμική κατηγορία στον Αγροτικό τομέα»

Συνεχίζει τις επαφές με την τοπική κοινωνία ο υποψ. βουλευτής Ηλείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ – Πράσινη Ενότητα, Γιάννης Τσιρώνης.

Το πρωί της Πέμπτης (22/06) ο Γιάννης Τσιρώνης και ο συνυποψήφιος του στο ψηφοδέλτιο Ηλείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ – Πράσινη Ενότητα, Νίκος Σακκούλης, μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συνομίλησαν με πολίτες στο περίπτερο του κόμματος στον Πύργο (πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου).

Οι βιοκαλλιεργητές αποτελούν μια δυναμική κατηγορία στον Αγροτικό τομέα
Οι βιοκαλλιεργητές αποτελούν μια δυναμική κατηγορία στον Αγροτικό τομέα

Αργότερα ο Γιάννης Τσιρώνης και Νίκος Σακκούλης, επισκέφθηκαν την Αγορά Βιολογικών προϊόντων στο πάρκο Ξυστρή στον Πύργο.

Ο κ. Τσιρώνης τόνισε πως «Οι βιοκαλλιεργητές αποτελούν μια δυναμική κατηγορία στον Αγροτικό τομέα που στηρίζουμε κι εμείς ως Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

Δυστυχώς στην Αγορά του Πύργου δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή κάτι για το οποίο μπορεί να ευθύνεται και το γεγονός ότι δεν λειτουργεί σε κάποιο πιο κεντρικό σημείο της πόλης ή επίσης ότι δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα υπήρχε και μεγαλύτερη προσέλευση παραγωγών που θα μπορούσαν να πουλήσουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές».

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (21/06) οι κκ Τσιρώνης-Σακκούλης επισκέφθηκαν το Αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου στο Επιτάλιο και την έκθεση Εικαστικών που φιλοξενείται στο χώρο στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Πολιτισμού που διοργανώνει ο σύλλογος «Επί της Αλός».

Ψήφισε Πράσινα
Ψήφισε Πράσινα

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις