Οχιά στο κέντρο του Πύργου σουλατσάρει σε μπαλκόνι

Πανικός για μια νοικοκυρά, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι (σε κεντρικό σημείο του Πύργου) για να ποτίσει τα λουλούδια της, τον προηγούμενο μήνα!

Απρόσκλητος επισκέπτης

Μια οχιά (κάπως σαν το φίδι της φωτογραφίας) είχε βρει καταφύγιο δροσιάς ανάμεσα στις γλάστρες. Μόλις αντίκρισε τη νοικοκυρά δεν έμεινε στη θέση της αλλά άρχισε να κινείται κατά μήκος του μπαλκονιού. Οι φωνές της τρομαγμένης γυναίκας έκαναν το σύζυγό της να βγει στο μπαλκόνι  για να δει τι συμβαίνει.

Όταν αντίκρισε τον …ακάλεστο επισκέπτη, πήρε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική. Σε λίγο, οι Πυροσβέστες με ειδικό εξοπλισμό έπιασαν με ασφάλεια το φίδι και το απομάκρυναν.

Τι ακολούθησε μετά

Να σας ενημερώσουμε τώρα, για το τι συνέβη στους τρεις ήρωες της ιστορίας μας.

Η οχιά απελευθερώθηκε στο φυσικό της περιβάλλον (όπως ακριβώς επιβάλλει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις) και απολαμβάνει ευτυχισμένη τη φύση.

Ο σύζυγος ζήτησε επίσημο έγγραφο για το συμβάν από την Πυροσβεστική και ψάχνει να βρει το δίκιο του, αφού θεωρεί απαράδεκτο το να κινδυνεύουν άνθρωποι από οχιά μέσα στο κέντρο του Πύργου. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα θορυβημένος, επειδή πέρυσι τέτοια εποχή πάλι είχαν εντοπιστεί πολύ κοντά στο σπίτι του άλλες δύο οχιές, σε δύο ξεχωριστά περιστατικά. Το ένα μάλιστα, είχε δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Η σύζυγος δεν βγαίνει πια στο μπαλκόνι της για να ποτίσει, εάν πρώτα δεν λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις και προετοιμασία…

Για το συγκεκριμένο περιστατικό θα επανέλθουμε στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *