Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος στηρίζει Λυμπέρη

Share

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Οκτωβρίου!

Βαγγέλης Δημητρόπουλος υπέρ Λυμπέρη

Όλα αυτά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το οποίο δημοσίευσε ο Δήμος Ήλιδας και εμείς το αναδημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας.

4/8/2023

ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Ο ιατρός- Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ με τον Γιάννη Λυμπέρη!

-Υποψήφιος με την παράταξη “ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ-ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

Με τον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη ‘ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ-ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ συστρατεύεται και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο γιατρός με την τεράστια προσφορά στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος πραγματικός στυλοβάτης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, σε δύσκολα και άγονα χρόνια, κράτησε και κρατάει στην πρώτη γραμμή, μαζί με τους άξιους συναδέλφους του, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από τη θέση του Διευθυντή.

Είναι αυτό που αναγνώρισε και εκτιμά ο Γιάννης Λυμπέρης, ζητώντας τη στήριξή του για να σηματοδοτήσει τον αγώνα που θα δοθεί για την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου και του ρόλου του στο νέο σχεδιασμό αναδιοργάνωσης του ΕΣΥ.

Οι δύο γιατροί έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί στην κοινή προσπάθεια με γνώμονα την προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις