Πα. Οκτ 7th, 2022
Εμφιετζόγλου για τις πυρκαγιές και τις ευθύνες Μητσοτάκη

Τους δικαιολογημένους προβληματισμούς που δικαιολογείται να έχει κάθε Έλληνας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της«Πατριωτικής Ένωσης», σχετικά με τον θάνατο του ψευτομουφτή και το …σόου που ετοιμάζει η Άγκυρα!

Η ανακοίνωση

Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Ανεξαρτήτως του ρόλου που διεδραμάτισε, ευχόμεθα ο Θεός να τον συγχωρέσει και απευθύνουμε στην οικογένειά του τα συλλυπητήριά μας.

Ωστόσο, πληροφορούμεθα επίσης, ότι εν όψει της κηδείας του, αλλά και της αντικαταστάσεώς του, διοργανώνεται πρακτικά μία πολιτική εκδήλωση με την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της τουρκικής κυβερνήσεως, που θα μετατρέψουν την κηδεία σε τουρκική φιέστα πολιτικής προπαγάνδας. Και αυτό σε μία χρονική στιγμή, που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι εξαιρετικά τεταμένες, με τη Θράκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Καλούμε την Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εξωτερικών να πράξουν τα δέοντα, ώστε να μη μετατραπεί η κηδεία του ψευδομουφτή της Ξάνθης σε μια άλλη απροκάλυπτη εκδήλωση Τουρκικής υπονομευτικής προπαγάνδας και δραστηριότητας.

-ΤΟ-
Γραφείο Τύπου
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.