Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Ο νεκροτόμος είδε αυτό που απέτυχε να δει ο ιατροδικαστής!

Share

Ο νεκροτόμος είδε αυτό που απέτυχε να δει ο ιατροδικαστής!

Κι όμως! Συνέβη με τον γνωστό ιατροδικαστή, σύμβουλο στην υπόθεση Πισπιρίγκου, ο οποίος υπέπεσε σε σοβαρή ιατροδικαστική αστοχία!

Τι συνέβη

Παρά λίγο ένας φόνος να θεωρηθεί ατύχημα!

Η ιατροδικαστική παραπλάνηση των Αρχών αφορά την περίπτωση μιας 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στη Χαλκίδα πριν δέκα ημέρες.

Και ευτυχώς, που ένας παρατηρητικός νεκροτόμος αντιλήφθηκε την πλάνη του αθηναίου ιατροδικαστή Μανώλη Σακελλιάδη και έτσι οι διωκτικές αρχές αντιμετωπίζουν το θανατηφόρο περιστατικό ως στυγερό έγκλημα και όχι σαν ατύχημα.

Ο ιατροδικαστής μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα με περιπολικό και όταν εξέτασε τη θανούσα, προφανώς «επιδερμικά» και επιπόλαια, απεφάνθη ότι το τραύμα και το αίμα στον τόπο του συμβάντος οφείλονταν σε πτώση από σκάλα…

Κατόπιν τούτων, και μέχρι να μεταφερθεί η σορός της 63χρονης στο νεκροτομείο της Αθήνας, παρήλθαν τρεις ολόκληρες μέρες.

Συνάμα, αφού κατά τον ιατροδικαστή ο θάνατος οφειλόταν σε ατύχημα, δεν αποκλείσθηκε ο χώρος, ενώ κρίσιμα στοιχεία αλλοιώθηκαν και ευρήματα χάθηκαν.

Η ανατροπή στην τραγική υπόθεση ήλθε όταν ο απλός νεκτροτόμος προχώρησε στην απέκδυση του σώματος της 63χρονης.

Τότε διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί 6 μαχαιριές!

Φυσικά προηγήθηκε τεράστια αναστάτωση στο νεκροτομείο και καταβλήθηκε προσπάθεια αποσιώπησης της ανατριχιαστικής αποκάλυψης του ευσυνείδητου νεκροτόμου,όπως γράφει η «Π» στο ρεπορτάζ.

Ο Μαν. Σακελλιάδης είναι ο ίδιος ιατροδικαστής που εξέτασε και το δράμα με το μωρό στην Αρτέμιδα.

Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες, ακόμη δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα ως προς τον χρόνο κύησης της μητέρας.

Πηγή δημοσίευση της «Πελοπόννησος»

 

Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις