Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Μισέλ Αμπού Χάντμπα για το Πρωτοδικείο

Share

Ο Μισέλ Αμπού Χάντμπα, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις Εθνικές Εκλογές 2023, πραγματοποίησε μια συμβολική επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Ο λόγος ήταν διπλός. Από τη μια, να τονίσει ότι δεν θα συναινέσει στο κλείσιμο του Πρωτοδικείου ούτε ως δικηγόρος, ούτε ως Βουλευτής εάν εκλεγεί. Από την άλλη θέλησε να ενημερώσει την κοινή γνώμη για άλλη μια φορά, ότι το Πρωτοδικείο είναι υποστελεχωμένο και η κυβέρνηση το πηγαίνει για κλείσιμο.

Διαβάστε τη δημοσίευσή του:

«Επισκέφθηκα σήμερα, με την ιδιότητα του υποψηφίου Βουλευτή, τους εναπομείναντες ηρωικούς δικαστικούς υπαλλήλους του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τρίωρες στάσεις εργασίας.

Επισκέφθηκα έναν χώρο που βρίσκομαι καθημερινά, τα τελευταία 11 χρόνια.

Συλλειτουργοί μεν της δικαιοσύνης αλλά κανένας σεβασμός από την Κυβέρνηση.

Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας έχει απολέσει το 60% των υπαλλήλων σύμφωνα με τις οργανικές θέσεις ενώ οι γραμματείς έδρας είναι λιγότεροι και από τους δικαστές!

Αρκετοί από τους υπαλλήλους που παραμένουν, βρίσκονται κοντά στην συνταξιοδότηση και το σχέδιο για κλείσιμο του Πρωτοδικείου θα μας βρει απέναντι.

Μάλιστα στις θέσεις για την κάλυψη δικαστικών υπαλλήλων, σύμφωνα με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, για τα Πρωτοδικεία Αμαλιάδας και Πύργου δεν ανακοινώθηκε καμία πρόσληψη».

Άλλες δημοσιεύσεις για Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις