Ο Μαρίνος με τους Γαστουναίους της Αθήνας

Ο Μαρίνος με τους Γαστουναίους της Αθήνας.

Μαρίνος με τους Γαστουναίους της Αθήνας

Δελτίο Τύπου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ «Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΣ»

Στα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν ,είναι σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Γαστούνη και τον Δήμο Πηνειού γενικότερα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αναφέρθηκε εν συντομία ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου των εκ Γαστούνης καταγομένων «Η Αρχαία Ήλις» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, σε ταβέρνα, το Σάββατο το βράδυ.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, εξέφρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους, τις εγκάρδιες ευχές του για μια γεμάτη υγεία, δημιουργική και αποτελεσματική για το κοινό καλό χρονιά και συνεχάρη τον πρόεδρο και τα δραστήρια μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου για την εκδήλωση αλλά και τις δράσεις που πραγματοποιούν.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, εξέφρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους, τις εγκάρδιες ευχές του για μια γεμάτη υγεία, δημιουργική και αποτελεσματική για το κοινό καλό χρονιά
Ο Ανδρέας Μαρίνος, εξέφρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους, τις εγκάρδιες ευχές του για μια γεμάτη υγεία, δημιουργική και αποτελεσματική για το κοινό καλό χρονιά

Στην πρόσκληση του πρόεδρου του Συνδέσμου κ. Χρήστου Φανού και του Γεν. γραμματέα κ. Γ. Ηλιάδη ανταποκρίθηκαν δεκάδες Γαστουναίοι και φίλοι του Συνδέσμου και μεταξύ αυτών, η βουλευτής κ. Δ. Αυγερινοπούλου και εκπρόσωποι των βουλευτών κ.κ. Δ. Καλαματιανού και Μ. Κατρίνη.

Οι οικοδεσπότες είχαν δεσμευτεί για μια υπέροχη βραδιά, με φαγητό, ποτό, φιλική κουβέντα και πολλή διασκέδαση και το πέτυχαν.

 

Άλλες δημοσιεύσεις για Α. Μαρίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *