Η Ελλάδα εξαφανίζεται σιγά σιγά λόγω υπογεννητικότητας

Δημοσιεύουμε ένα κείμενο του γνωστού δικηγόρου από τον Πύργο κ. Γιώργου Τσουκαλά, για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Εμείς στο papafotis.gr σας συστήνουμε να το διαβάσετε οπωσδήποτε. 

Η χάση της Ελλάδας

Εν σωτηρίω έτει 2021 ο πληθυσμός της Ελλάδας λιγόστεψε κατά τρεις με τέσσερις ψυχές ανά εκατό ανθρώπους, σε σχέση με το μανιασμένο έτος 2011, την πρωτοδεύτερη χρονιά της περιβόητης Ελληνικής Οικονομικής Κρίσης.

Από την ελληνιστική Σπάρτη (3ος αιώνας π.Χ.), όπου οι ελεύθεροι πολίτες ήταν μια φούχτα πλούσιοι καθώς οι Λακεδαιμόνιοι είχαν καταχρεωθεί και δουλωθεί λόγω της φτώχειας τους, ή την οικονομική κρίση της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας (3ος αιώνας μ.Χ.) ή τέλος από την φορομπηχτική πολιτική των Βυζαντινών αυτοκρατόρων των αιώνων της κωνσταντινουπολίτικης παρακμής (11ος αιώνας-15ος αιώνας), ο ελληνικός λαός σπάνια είχε ξαναδεί μείωση πληθυσμού λόγω φτώχειας.

Ο πληθυσμός της Ελλάδας είχε ξαναμειωθεί αλλά εξαιτίας κυρίως των ανθρωποσφαγών των πολέμων, των δηώσεων και των εξανδραποδισμών.

Όπως είχε συμβεί και με τον πόλεμο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας (1821-1830) ή με την Κατοχή (1941-1944), ο ελληνικός λαός μπορεί να είχε αντικρύσει τραγικές, αναρίθμητες απώλειες, που όμως γρήγορα αποκατέστησε ορμητικά μόλις λευτερώθηκε – καθώς τω όντι οι Έλληνες λευτερώθηκαν και ζούσαν χωρίς πολλές δυσβάσταχτες δουλείες και καταναγκαστικές υποχρεώσεις.

Τι εξηγεί συνεπώς αυτήν την διακοπή των γεννήσεων, πως συνέβη και ο ελληνικός λαός σταμάτησε να γεννάει, αναστέλλοντας από δεκαετία εις δεκαετίαν την παιδοποιΐα;

«Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» λέει μία αγγλοσαξωνική παροιμία για τα συμβόλαια, και πράγματι ο Σατανάς κρύβεται στις συμβάσεις δανεισμού της Ελλάδας με τα διαβόητα Μνημόνια, καθώς οι βαριοί φορολογικοί συντελεστές για τα έσοδα από την εργασία είναι 28%, 36%, και 44%, αντιστοίχως για εισόδημα από 20.000 ευρώ, από 30.000 ευρώ και για πάνω από 40.000 ευρώ, όταν κατά τρόπο οξύμωρο, ο φορολογικός συντελεστής για τα κέρδη είναι μόνον 25,9%, ευνοώντας κατά τρόπο υπερβολικό «τους έχοντες και κατέχοντες» που εσοδεύουν έναντι της πλειονοψηφίας των πολλών – όταν συγκριτικά, ο ίδιος φορολογικός συντελεστής των κερδών στην Γερμανία είναι 48%, στην Πορτογαλία 50%, στην Γαλλία 51%, στην Δανία και στον Καναδά 55%, στην Ιρλανδία 57%, στην Νότια Κορέα 59%…

Αν συνυπολογίσει κανείς πως ο απλός και ανώνυμος ελληνικός λαός χρωστάει σε δάνεια, από φόρους και εισφορές που δεν πλήρωσε μετά την χρεωκοπία του 2010 ένα δυσθεώρητο ποσό που κατατάσσει την Ελλάδα μάλλον στην πλέον υπερχρεωμένη χώρα της Οικουμένης, τότε εύλογα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί ο πληθυσμός σβήνει.

Και θα εξακολουθήσει να φθίνει, παρεκτός και «ο Θεός της Ελλάδας βάλλει το χέρι του», για άλλον μισόν αιώνα, όσο διαρκέσει η φοβερή ισχύς των πέτρινων Μνημονίων, ώσπου να έχει απομείνει ο μισός πληθυσμός, γηρασμένος από την ανατεκνιά!

Ίσως, η πρόοδος να είναι για τους νέους, και συνεπώς οι γέροντες και οι γερόντισσες της αυριανής Ελλάδας να προσβλέπουν καρτερικά τον Χάροντα μαζί με τον θάνατο του νεώτερου ελληνισμού, όπως τον γνωρίζουμε από το 1821, ειδικά εάν η πίεση εξ ανατολών συνεχιστεί αμείωτη, και η Ανατολία δεν ηττηθεί οικονομικοπολιτικά στον ιστορικό ανταγωνισμό που εδώ και μισόν τουλάχιστον αιώνα έχει ξεκινήσει…

Ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα
Ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *