Σε βλάβη του κεντρικού συστήματος ρύθμισης και ελέγχου της ΔΕΗ

Τι απαντά ο Δήμος Πύργου για τα αναμμένα φώτα την ημέρα;

Ο Δήμος Πύργου για τα αναμμένα φώτα

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για το φαινόμενο να παραμένουν ανοιχτά τα φώτα σε περιοχές του Δήμου Πύργου κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Το papafotis.gr έχει αναφερθεί σε αυτό το πρόβλημα, χωρίς φυσικά να απαντήσει επισήμως ο Δήμος Πύργου για αυτό. Εάν εξαιρέσουμε ασφαλώς κάτι …«εξυπνάδες» και «ειρωνείες» στο facebook που είναι ανάξιες αναφοράς.

Σήμερα λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει επίσημα ο Δήμος Πύργου μέσα από μια ανακοίνωση προς τους δημότες που «χρυσοπληρώνουν» τους λογαριασμούς…

Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί.

Ενημέρωση 

Σε βλάβη του κεντρικού συστήματος ρύθμισης και ελέγχου της ΔΕΗ οφείλεται το πρόβλημα να παραμένει ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός κατά τις πρωινές ώρες σε ορισμένες περιοχές της πόλης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του  Δήμου Πύργου επεμβαίνουν αμέσως αλλά το πρόβλημα επανεμφανίζεται.

Ήδη, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της ΔΕΗ έχουν ενημερωθεί από το Δήμο Πύργου  και γίνεται προσπάθεια για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Η απάντηση στην κάλπη

Στο papafotis.gr χαιρετίζουμε την απόφαση του Δήμου να απαντήσει επιτέλους στους δημότες του, τι ακριβώς συμβαίνει με την κατασπατάληση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τόσο καιρό αδιαφορία, ενώ την ίδια στιγμή δινόταν η… «μητέρα των μαχών» για να περάσει το πολυσυζητημένο έργο του ηλεκτροφωτισμού;

Τρεις ημέρες πριν, δημοσιεύσαμε για το «ηλεκτροσόκ» από την «Επιτροπή του άρθρου 152».

Το γεγονός ότι πέρασε τόσος καιρός για να αντιληφθούν το πρόβλημα και για να απαντήσουν στους δημότες, το αφήνουμε να το κρίνετε εσείς.

Εσείς, οι οποίοι στις 8 Οκτωβρίου θα κληθείτε στις κάλπες να αποφασίσετε για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Προσοχή! Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και ως γνωστό, τα λάθη πληρώνονται…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *