Ακυρώθηκε ο 7ος Μαραθώνιος Ολυμπίας

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος φανερώνει την αλήθεια για την αναβολή του Μαραθώνιου Ολυμπίας με μια επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε.

Ο Νικολακόπουλος φανερώνει τι συνέβη

Όπως θα διαβάσετε, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού & Ολυμπισμού, γράφει ξεκάθαρα ότι, οι δήμοι που κάθε χρόνο συμμετείχαν οικονομικά στην προσπάθεια, φέτος δεν πρόλαβαν να εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς…

Διαβάστε την ανακοίνωση

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε την αναβολή του 7 ου Μαραθωνίου Ολυμπίας και επειδή υπάρχει σχετική παραπληροφόρηση όσον αφορά τους βασικούς υποστηρικτές – συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η ανακοίνωση του Σωματείου Μαραθώνιος Ολυμπίας ήταν ξεκάθαρη και αναφερόταν στα χρονικά όρια που υπάρχουν, λόγω της μη έγκρισης των προϋπολογισμών των εμπλεκόμενων Δήμων μέχρι την απαραίτητη χρονική στιγμή προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας, διότι καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση των διαδικασιών από τις υπηρεσίες, προκειμένου να ανατεθούν οι χρηματοδοτήσεις των δράσεων και να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Εμείς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πράξαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να είναι και φέτος ο βασικότερος συνδιοργανωτής του αγώνα και ο φορέας με την μεγαλύτερη συμβολή στην διοργάνωση.

Λυπούμαστε πραγματικά που λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν σε μια τόσο ιστορική και σπουδαία για τον τόπο διοργάνωση να πραγματοποιηθεί.

Δηλώνουμε παρόντες σε οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ώστε ο Μαραθώνιος Ολυμπίας να αποτελέσει ξανά ένα ενεργό δρώμενο και να συνεχίσει να αφήνει το πολιτιστικό και αθλητικό αποτύπωμά του στον τόπο μας.

Το papafotis.gr εκφράζει την ικανοποίησή του επειδή τουλάχιστον ένας αιρετός δεν διστάζει και βγαίνει μπροστά λέγοντας την αλήθεια για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Η ακύρωση της διεξαγωγής του 7ου Μαραθωνίου Ολυμπίας αποτελεί μια μεγάλη ήττα για όλους μας στην Ηλεία. Τουλάχιστον, να γνωρίζουμε τους υπεύθυνους…

Ξεκάθαρα τα είπε ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος
Ξεκάθαρα τα είπε ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *