Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Ανδρουλάκης καλεί την αντιπολίτευση σε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη

Share

Ο Ανδρουλάκης καλεί την αντιπολίτευση σε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί την αντιπολίτευση να καταδικάσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις για την μονταζιέρα στις συνομιλίες την ημέρα του τραγικού εγκλήματος στα Τέμπη.

Με ανακοίνωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για πρόταση δυσπιστίας και ζητά από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να την στηρίξουν.

Η ανακοίνωση

«Οι σημερινές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα.

Είναι εξοργιστικό ότι την ώρα που 57 άνθρωποι έχασαν με άδικο και τραγικό τρόπο τις ζωές τους, την ώρα που θρηνούσαν οι οικογένειες τους και εκατομμύρια Έλληνες σκέπτονταν ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να αφαιρέσουν συνομιλίες του επίμαχου σταθμάρχη, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα για να ενισχύσουν το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Κι όλα αυτά πριν τις παραλάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη. Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου. Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας. Αναλαμβάνω τη θεσμική πρωτοβουλία και καλώ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

πηγη

Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις