Ποδοσφαιρικός παράγων ο Ανδρέας Παπαδάκος

Ο Ανδρέας Παπαδάκος, υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας, έσωσε τον Αστέρα Αμαλιάδας από τα οικονομικά προβλήματα που τον βασάνιζαν. Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, ο κ. Παπαδάκος ήταν πρόθυμος να προσφέρει μια οικονομική σανίδα σωτηρίας στην ιστορική Ομάδα του Αστέρα.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος το ξεκαθάρισε…

Ο ίδιος, στο συνεδριακό κέντρο Ήλιδας το βράδυ της Πέμπτης ξεκαθάρισε σε όλους ότι καθυστέρησε να βοηθήσει, επειδή δεν ήθελε το θέμα του Αστέρα να ταυτιστεί με τις εκλογές.

Μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί δήμαρχος υπογράμμισε «παρά τα όσα διαρρέουν κάποιοι για μένα, ενημερώνω το λαό της Ήλιδας ότι είμαι και θα παραμείνω εδώ».

Πρόεδρος του Αστέρα η κ. Άννα Κορτέση

Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια η νέα πρόεδρος του Δ.Σ του Αστέρα Άννα Κορτέση επισήμανε μεταξύ άλλων «Δεν μπήκα για να είμαι γλάστρα.

Μπήκα μόνο για να βοηθήσω την ομάδα μας. Ο μεγάλος μου γιος είναι ήδη στις ακαδημίες της και σε λίγα χρόνια θα είναι και ο μικρός. Ευχαριστώ τον κ. Παπαδάκο που μου εμπιστεύτηκε αυτό το ρόλο.

Όλοι μαζί θα εργαστούμε για το καλύτερο και η ομάδα μας θα επανέλθει στη θέση που της αξίζει και επιτέλους θα βγει από το αδιέξοδο που την είχαν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια.».

Την κ. Κορτέση βλέπετε στην φωτογραφία του κειμένου μαζί με τον κ. Παπαδάκο, όταν ανακοινώνει και επισήμως ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ήλιδα36.

Το νέο Δ.Σ:

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου διεξήχθησαν οι εκλογές, στις οποίες εξελέγη το νέο 7μελές Δ.Σ. με πρόεδρο την Άννα Κορτέση, η οποία είναι η δεύτερη γυναίκα πρόεδρος μετά την κ. Γκουβίτσα.

Τα μέλη του νέου συμβουλίου θα συγκροτηθούν σε σώμα τις επόμενες ημέρες όπου θα υλοποιηθεί και η πρώτη Γενική Συνέλευση.

(Βασική πηγή πληροφοριών το mantato.eu το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες)

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον, με σεβασμό, όρεξη και γνώσεις θέτω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ 36 - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ στον Δήμο Ηλιδας.
Με γνώμονα το κοινό συμφέρον, με σεβασμό, όρεξη και γνώσεις θέτω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ 36 – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ στον Δήμο Ηλιδας.  (από την επίσημη σελίδα της κ. Κορτέση)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *