Ο Ανδρέας Μαρίνος κατέθεσε συνδυασμό

Ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος κατέθεσε τον εκλογικό του συνδυασμό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»: Κατατέθηκε ο συνδυασμός του ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Η υποβολή δήλωσης του συνδυασμού «Κοινωνία των Πολιτών» του Ανδρέα Μαρίνου στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, ολοκληρώθηκε χθες 31 Αυγούστου 2023.

Στον συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού συμμετέχουν 183 υποψήφιοι, γεγονός που αποτυπώνει την κοινωνική αναγνώριση του έργου του Ανδρέα Μαρίνου την τετραετία 2019-2023 , αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν οι συμπολίτες του, στην πορεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο συνδυασμός «Κοινωνία των Πολιτών» του Ανδρέα Μαρίνου, που αναδεικνύει την δυναμική της τοπικής κοινωνίας, περιλαμβάνει 63 υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους και 120 Τοπικούς συμβούλους.

Η ισχυρή εκπροσώπηση της νέας γενιάς, των γυναικών σε ποσοστό 40% καθώς και η συμμετοχή πολλών νέων, άφθαρτων προσώπων δίπλα στους έμπειρους, είναι τα στοιχεία της ενισχυμένης δομής του συνδυασμού που στελεχώνεται από καταξιωμένους ανθρώπους που διακρίνονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.

Κοινός τόπος όλων, το μεράκι, το όραμα και το πάθος να μετατρέψουν με ήθος και αξιοπρέπεια, με καθαρούς συλλογικούς αγώνες, τον Δήμο Πηνειού σε πρωταγωνιστή ανάπτυξης την πενταετία 2024-2028.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης του συνδυασμού του, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η συμμετοχή όλων αυτών των ανθρώπων στην «Κοινωνία των Πολιτών».

Ευχαριστώ από καρδιάς και όλους εκείνους που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στον συνδυασμό.

Όλοι μαζί με συγκροτημένη στόχευση και κοινές αξίες, συνεχίζουμε τον κοινό οραματικό αγώνα που ξεκινήσαμε το 2019 για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η «Κοινωνία των Πολιτών» εγγυάται το αύριο του τόπου μας και το μέλλον της νέας γενιάς και ζητά ισχυρή λαϊκή εντολή στις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου».

 

Άλλες δημοσιεύσεις για Ανδρέας Μαρίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *