Τε. Σεπ 28th, 2022
Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται από την κ. Ζούπη του Ε.Κ. Πύργου

Σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου στις 11.30 το πρωί έφτασε στην πόλη του Πύργου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας. Τον περίμενε πλήθος από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον υποδέχτηκε με συνθήματα όπως “Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά” και “να τος, να τος ο πρωθυπουργός”. 

Κατευθύνθηκε πεζός από την Πατρών προς το Δημαρχείο συνομιλώντας με καταστηματάρχες, που του έλεγαν για τα μεγάλα προβλήματα των μικρών εμπόρων. Πρώτο θέμα συζήτησης η περίφημη ρήτρα αναπροσαρμογής και η οικονομική θηλιά που τους πνίγει από τα δύο έτη καραντίνας με τον covid 19.

Κάπου εκεί τον περίμενε και η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου η κ. Χρύσα Ζούπη, την οποία βλέπετε στην φωτογραφία του ρεπορτάζ να συνομιλεί μαζί του.

Η κ. Ζούπη του ζήτησε αμέσως μόλις γίνει Πρωθυπουργός να καταργήσει τον “Νόμο Χατζηδάκη”. Του μίλησε για την ανεργία που σαρώνει τον Πύργο και την Ηλεία αλλά και για το 8ωρο που “από κεκτημένο” έχει καταντήσει ζητούμενο”.

Ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε ότι “δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί μια νεοφιλελεύθερη πολιτική, η οποία έχει αποτύχει σε όλον τον κόσμο όπου εφαρμόστηκε, κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους”.

Να ενημερώσουμε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι στις 11 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Πύργου η Νομαρχιακή συνέλευση και την Κυριακή 15 Μαΐου θα στηθεί στο ίδιο μέρος η κάλπη για να αναδειχθεί νέος Πρόεδρος και η νέα Κεντρική Επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.