Σα. Οκτ 1st, 2022
Υπάρχει ναι ή όχι αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Πύργου

Ένα γεγονός, το οποίο δείχνει την αδιαφορία απέναντι στους δημότες από την Δημοτική Αρχή Πύργου, συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στις Πλάκες Κατακόλου. 

Την απερίγραπτη δυσοσμία που είναι υποχρεωμένοι να υφίστανται οι συνάνθρωποί μας ΑμεΑ καταγγέλλει δημοσίως ο Γραμματέας Συλλόγου Παραπληγικών κ. Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Παπανικολόπουλος καταγγέλλει το γεγονός ότι οι ΑμεΑ πρέπει να υφίστανται την «ευωδία» ενός άπλυτου κάδου, επειδή ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πύργου δεν προνοεί να τον αδειάσει και να τον πλύνει.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι ΑμεΑ πρέπει να κάνουν θαλάσσια μπάνια στην περιοχή του Πύργου, είναι υποχρεωμένοι να πάνε στις Πλάκες Κατακόλου.

Εκεί είναι τοποθετημένος (μετά από τις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) ειδικός μηχανισμός που τους εξυπηρετεί. Κοντά στον μηχανισμό έχει τοποθετηθεί ο …δύσοσμος κάδος.

Εκείνο που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο, όπως καταγγέλλει ο κ. Παπανικολόπουλος.

Και εμείς ρωτάμε τα εξής απλά:

– Υπάρχει αντιδήμαρχος Καθαριότητας στον Δήμο Πύργου, ναι ή όχι;

– Αφού υπάρχει και πληρώνεται κάθε μήνα για να κάνει την δουλειά του σωστά, γιατί δεν σηκώνει τα τηλέφωνα του κ. Παπανικολόπουλου και να αντικαταστήσει τον κάδο, εάν είναι τόσο δύσκολο να στείλει ένα συνεργείο καθαρισμού;

– Τόσο δύσκολο είναι;

Θα ντραπεί και η ντροπή στο τέλος…

Ντροπή!!! Αυτός είναι ο σεβασμός στους συνανθρώπους μας ΑμεΑ
Ντροπή!!! Αυτός είναι ο σεβασμός από την Δημοτική Αρχή στους συνανθρώπους μας ΑμεΑ;

 

Νεότερη ενημέρωση   Μας πληροφόρησαν ότι επιτέλους, ο κάδος αντικαταστήθηκε με άλλον καθαρό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.