Κυ. Σεπ 25th, 2022
Εκτός η Ηλεία από το ειδικό ψηφιακό πάσο τουρισμού

Άλλη μια διάκριση σε βάρος της Ηλείας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! Την άφησε εκτός από το ειδικό ψηφιακό πάσο στον τουρισμό.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας δήλωσε: «ανακοινώνουμε ένα στοχευμένο σχήμα τόνωσης του εγχώριου τουρισμού, με τη χρήση άυλης χρεωστικής κάρτας προς χιλιάδες δικαιούχους.

Πρόκειται για ένα ειδικό ψηφιακό “πάσο” – έως 150 ευρώ για τη βόρεια Εύβοια και έως 300 ευρώ για τη Σάμο, το οποίο οι συμπολίτες μας που θα επιλέξουν να περάσουν τις διακοπές τους στους δύο αυτούς προορισμούς, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν παντού και χωρίς περιορισμούς: από τη διαμονή και την εστίαση, μέχρι τις τοπικές τους μεταφορές.

Το ειδικό αυτό πρόγραμμα, συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ, είναι ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα δύο προγράμματα που ξεκινούν μέσα στον Ιούλιο».

Το papafotis.gr ρωτάει τον υπουργό:

– Πού είναι η Ηλεία κύριε Κικίλια; Σε εμάς δεν έκαιγαν οι φωτιές συνεχώς σχεδόν δέκα ημέρες; Δεν δικαιούται η Ηλεία να τονωθούν οι τουριστικές της επιχειρήσεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε για την Σάμο και την Βόρεια Εύβοια;

Όπως όλα δείχνουν, οι εκλογές πλησιάζουν. Για να δούμε πως οι Ηλείοι θα ανταποδώσουν αυτήν τη συμπεριφορά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας απέναντί τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.