Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Μπογδάνος: «Οι εθνικές δυνάμεις έρχονται»

Share

Οι εθνικές δυνάμεις έρχονται.

Τα ψέματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, αποκάλυψε μιλώντας στην Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως και βουλευτής Α΄Αθηνών,
Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χρησιμοποιώντας αδιάσειστα επιχειρήματα αποκάλυψε όχι μόνον τις προεκλογικές υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας που δεν τηρήθηκαν αλλά και τις κινήσεις του υπουργείου Μετανάστευσης που επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι έχει κάνει την χώρα «Κανονικό σουρωτήρι».

Εις ό,τι αφορά τις εκλογές, τόνισε ότι «υπάρχουν όμως και καλά νέα: Φεύγετε!

Και η επόμενη προοδευτική συγκυβέρνηση θα είναι θνησιγενής. Και οι εθνικές και συντηρητικές δυνάμεις έρχονται. Με πρώτη την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»!

Σε video ολόκληρη η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Ολόκληρη η ομιλία του Κ. Μπογδάνου: «Οι εθνικές δυνάμεις έρχονται»

Το 2021 είπα εδώ μια φράση του Γεωργίου Γρίβα Διγενή και με διαγράψατε. Ελπίζω σήμερα να μη με στείλετε στον εισαγγελέα, διότι θα σας θυμίσω τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

«Έλληνες,» έλεγε ο Γέρος του Μωριά το 1827, όταν τον έβγαλαν από την φυλακή για να σταματήσει τον Ιμπραήμ, «ένας πρέπει τώρα να είναι ο σκοπός όλων μας. Το πώς θα διώξουμε τους αραπάδες που πλημμύρισαν τον τόπο και κοιτάνε να μας σκλαβώσουνε ξανά.»

Για να μην πάθετε αμόκ, δεν εννοεί τους μαύρους, αλλά τους Άραβες – ο Άραψ του Άραβος-, τους μουσουλμάνους της Αφρικής και της Ασίας, τους Μεμέτηδες, τους Αγαρηνούς, τους Μήδους, κατά τον Σπηλιάδη – όσους φέρνετε σήμερα ξανά.

Δυστυχώς, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, αυτά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας, «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», όπως έγραψε ο Γεώργιος Κλεάνθης, βρίσκονταν πάλι σε κίνδυνο.

Διότι το κράτος υποθάλπει την ισλαμική εισβολή. Αυτή είναι η αλήθεια. Γεμίσατε τη χώρα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά.

Είπατε θα τα κλείνατε. Είπατε ψέματα. Τα ενθαρρύνετε. Τρανό παράδειγμα, το νέο πακιστανικό τζαμί ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, που ολοκληρώθηκε με ύποπτη χρηματοδότηση από τον Ιμάμη του Μπέρμιγχαμ και με τις ευλογίες σας.

Έφερα το θέμα στη βουλή και το θάψατε.

Θέτετε την εσωτερική και την εθνική ασφάλεια σε κίνδυνο. Οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ – κυρίως από το Παντζάμπ – αλωνίζουν ως ασυνόδευτοι για να
χρηματοδοτούνται ΜΚΟ όπως αυτή του πολιτευτή της ΝΔ Νίκου Γιαννή, με 106 εκατομμύρια ευρώ από το 19.

Με τον ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ δίνετε δεκαετή άδεια διαμονής σε ενήλικες που ήρθαν ως δήθεν ασυνόδευτοι ανήλικοι. Δηλαδή τους δίνετε δικαίωμα πολιτογράφησης. Εγκληματείτε.

Η υπόθεση με το ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ σε Β΄Βαθμό από την Αρχή Προσφυγών, ενώ είχε απορριφθεί σε Α Βαθμό η αιτηση του, είναι από μόνη της σκάνδαλο.

Η αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Υπουργού αποδείχθηκε κοροϊδία. Τίποτα δεν έγινε.

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος – ας με καλέσει εισαγγελέας να του πω ποιος – λέει ότι ο Ασλάμ εκβιάζει την κυβέρνηση δήθεν αποτρέποντας ισλαμικά χτυπήματα.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πακιστανοί στη χώρα εξελίσσονται σε παρακρατική σφηκοφωλιά. Μόλις χθες μάθαμε ότι εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που μεθόδευε επιθέσεις στην Ελλάδα.

Συνελήφθησαν 2 Πακιστανοί εξτρεμιστές που σκόπευαν να επιτεθούν σε Εβραϊκή συναγωγή. Τους καθοδηγούσε Πακιστανός που διαμένει στην Τεχεράνη…
Κι εσείς πηγαίνετε στο Πακιστάν και κλείνετε συμφωνίες για να έρθουν κι άλλοι!

Παράλληλα χαϊδεύετε την οργανωμένη εισβολή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ισλαμιστών σε νησιά όπως η Κως και η Σάμος.

Οι περισσότεροι, αν όχι πρώην μαχητές, εγκωμιάζουν την δράση οργανώσεων όπως η ΧΑΜΑΣ και η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ.

Σχεδόν όλοι λαμβάνουν άσυλο και πολλοί παραμένουν στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχει λόγος που προτιμούν την Κω και έχουν δημιουργήσει εκεί παροικία, σε ένα νησί που δέχεται ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Ήδη ελέγχονται από τις αρχές περιπτώσεις Παλαιστίνιων με συμμετοχή σε πυρήνες του ISIS.

Τον Ιανουάριο οι Παλαιστίνιοι στον καταυλισμό της Κω πανηγύριζαν τζιχαντιστική επίθεση με 7 νεκρούς σε συναγωγή. Τα κανάλια σας το έθαψαν.

Να η είδηση. Και τί κάνετε εσείς; Τους δίνετε άσυλο σε ποσοστό 99%. Να τα στοιχεία του Υπουργείου!

Θέλετε κι άλλα στοιχεία;

Να ο Παλαιστίνιος που επαινούσε τον Τσετσένο τζιχαντιστή που αποκεφάλισε τον καθηγητή στο Παρίσι το 2020. Βρίσκεται ανενόχλητος στη Σάμο.

Το ξαναλέω. Εγκληματείτε.

Προεκλογικά υποσχόσασταν απελάσεις και κλειστά κέντρα. Κι όμως έχετε λιγότερες απελάσεις κι από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Να τα στοιχεία του Συνηγόρου του Πολίτη.  Μόνο Αλβανούς (που ξαναγυρίζουν) και Γεωργιανούς διώχνετε.

Παράλληλα, κάνατε νόμο να μην επιτρέπεται η κράτηση των αιτουμένων διεθνούς προστασίας με μη υποχρεωτικές οδηγίες της ΕΕ του 2011 και του 2013.

Άρα και το ότι δεν το επιτρέπει η ΕΕ είναι παραμύθι.

Εγκληματείτε

Υποσχόσασταν προεκλογικά επιστροφές και καταδικάζατε τις μετακινήσεις προς την ενδοχώρα. Κάνατε ακριβώς τα αντίθετα.

Με την δε κάρτα αιτούντα ασύλου μπαινοβγαίνουν στις «Κλειστές» Δομές όποτε θέλουν. Μας εμπαίζετε. Και διαρκώς μπουκάρουν εισβολείς. Πόσοι;

Μιλούν οι νέες αιτήσεις ασύλου. Υπάρχει τεράστια διαφορά με τις επίσημες αφίξεις. Και φυσικά μιλάμε μόνο για καταγεγραμμένους. Διότι δεκάδες χιλιάδες
κυκλοφορούν χωρίς χαρτιά, με κλεμμένα ή με πλαστά, και με δυνατότητα να κάνουν μεταγενέστερη αίτηση για άσυλο.
Στοιχεία λοιπόν.

Από τον Αύγουστο του 19 έως τον Φεβρουαρίου του 23 έχουμε σύνολο 154.324 νέα αιτήματα για άσυλο.

Μία Πάτρα με λίγα λόγια μπούκαρε επισήμως επί ΝΔ, παρά την πανδημία που έριξε τις ροές και παρά την υβριδική επίθεση στον Έβρο.

Και δεν γνωρίζουμε πόσες χιλιάδες ακόμα κυκλοφορούν ακατάγραφοι ως φαντομάδες.

Ακόμα χειρότερα, από όσους μπαίνουν, παίρνει άσυλο σε Α΄ Βαθμό το 49,8%. Οι μισοί αιτούντες δηλαδή παίρνουν άσυλο κι άλλοι μισοί κυκλοφορούν επίσης ελεύθεροι.

Με το άσυλο, μάλιστα κάποιος μπορεί αργότερα και να πολιτογραφηθεί. Συγχρόνως, ενώ οι Έλληνες πεινούν, τους δίνετε με τα λεφτά μας:

Επίδομα τέκνου,

Επίδομα στέγασης

Προνοιακά επιδόματα

ΚΕΑ

ΟΑΕΔ

ΟΓΑ

ΑΜΚΑ κλπ κλπ κλπ

Και μη λέτε ότι παίρνουν διαβατήριο και φεύγουν, διότι βάσει νομοθεσίας της ΕΕ ΔΕΝ έχουν δικαίωμα μόνιμης διαμονής, ούτε εργασίας, σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Μόνο να παραμείνουν εκεί έως 6 μήνες το χρόνο.

Ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα τους γυρίσουν πίσω. Όμως μας ταΐζετε σανό. Τους θέλετε όμως. Τους ποθείτε. Θέλετε να λύσετε με αυτούς το δημογραφικό. Ο
πρωθυπουργός το λέει ανοιχτά στο Νταβός.

Για αυτό από το 2019 ως το 2022 πήραν προσφυγικό καθεστώς 65.879 (στοιχεία) και επικουρική προστασία (στοιχεία) 16.426.

Για αυτό όσοι απορρίπτονται προσφεύγουν σε Β΄ Βαθμό, και αν απορριφθούν πάλι, κάνουν αίτηση ακύρωσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, και αν πάλι απορριφθούν νομοθετήσατε αντισυνταγματικά την “μεταγενέστερη αίτηση”, που ακυρώνει τελεσίδικες αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Λαθρομπανανία.

Εγκληματείτε.

Και λέτε ψέματα.

Όπως και για τις ροές στον Έβρο. Κανονικό σουρωτήρι. Εισβάλλουν, περνούν, δεν τους δακτυλοσκοπείτε για να μην υπαχθούν στο Δουβλίνο 3, άλλοι μέσω Σκοπίων φεύγουν για την κεντρική Ευρώπη και πολλοί κατεβαίνουν χωρίς χαρτιά στη λαθροντίσνεϋλαντ της Αθήνας.

Και επειδή δεν τους καταγράφετε, λέτε ό,τι θέλετε. Παράδειγμα οι δήθεν 200.000 απωθήσεις που υποστηρίζει ο κος Θεοδωρικάκος.

Μας λέει πόσοι μπήκαν με την δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια; Όχι.

Τα στοιχεία της ΦΡΟΝΤΕΞ όμως δεν λένε ψέματα. Αύξηση από το 21 στο 22 των παρανόμων διελεύσεων στα Δυτικά Βαλκάνια 136%.

Και το 80% από αυτούς έχει περάσει από τον Έβρο – διότι οι Βούλγαροι δεν είναι λαθρολάγνοι, όπως εσείς. Αυτή είναι η αλήθεια.

Την παραδέχθηκε και ο κος Μηταράκης στη BILD: «Τους πρώτους μήνες του 2023, είπε, οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 177%, ενώ από τον Ιανουάριο του 22 έως τον Ιανουάριο του 23 η αύξηση είναι 278%»

Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Φεύγετε.

Και η επόμενη προοδευτική συγκυβέρνηση θα είναι θνησιγενής. Και οι εθνικές και συντηρητικές δυνάμεις έρχονται.

Με πρώτη την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, που όπως είπε χθες ο δημοσκόπος κος Μαύρος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, είναι πολύ κοντά στο να μπει στην επόμενη βουλή.

Και τότε, θα λογοδοτήσετε.

Σας θυμίζω ξανά τον Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»

Να φοβάστε το έθνος που προδώσατε.

Το
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις