Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Μπαλάκι» 6χρονος με αιμορραγία σε νοσοκομεία

Share

Ένας 6χρονος με αιμορραγία έγινε «μπαλάκι» για τρεις ώρες από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για μία αξονική

την Κυριακή όταν ένα 6χρονο αγόρι έχει χτυπήσει στο κεφάλι ενώ έπεσε με το πατίνι του, και άρχισε να αιμορραγεί από το αυτί. Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο ο τομογράφος ήταν χαλασμένος.

Αποφάσισαν οι γιατροί να πάνε τον 6χρονο στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ωστόσο εκεί ο τομογράφος δεν έχει πρωτόκολλα για παιδιά κάτω των 10 ετών και οι γιατροί δεν πήραν την ευθύνη.

Το παιδί επέστρεψε στο Ιπποκράτειο, ενώ η «βόλτα» στην πόλη γινόταν με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στο Ιπποκράτειο αποφάσισαν πως το παιδί θα πρέπει να πάει σε ιδιωτική κλινική με έξοδα του νοσοκομείου για να γίνει η αξονική τομογραφία.

Το παιδί αιμορραγούσε για περίπου 3 ώρες και είχε κάκωση στο λιθοειδές οστό, ενώ τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Αυτήν τη στιγμή ο 6χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο.

Ο πατέρας του 6χρονου αγοριού μίλησε στο MEGA για το περιστατικό:

«Τραβήξαμε μία Οδύσσεια. Περίπου κατά τη 1 το μεσημέρι χτύπησε το παιδάκι μας έξω από το σπίτι. Σε 5-6 λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, μεταφερθήκαμε άμεσα και μας μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω από το κεφάλι του παιδιού για να κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν.

Το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άριστο, μας αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Την αιμορραγία δεν την σταμάτησαν, η αιμορραγία σταμάτησε περίπου στις 7 το απόγευμα. η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’, γιατί έχουν συνεργασία από ό,τι γνωρίζω», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

πηγή το MEGA

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις