Μουζάκι Ηλείας

Την συμπεριφορά του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του στη σελίδα του το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Τ.Κ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε τι έγραψαν:

«Χθες το βράδυ στο Δ.Δ Μουζακιου σε ομιλία του ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακοπουλος πρόσβαλε 2 πολίτες που ζήτησαν τον λόγο για να εκθέσουν τα προβλήματα του χωριού και έκανε σεξιστικό buling σε κοπέλα που τον ρώτησε για πράγματα που προφανώς δεν ήθελε να ακούσει, ντροπή μόνο ντροπή!

Φυσικά είμαστε δίπλα στους συγχωριανούς μας και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας.»

Το papafotis.gr έχει σταθεί και θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους κατοίκους του Μουζακίου. Υποστηρίζουμε τα λογικά αιτήματά τους για τα αυτονόητα που δικαιούνται από την δημοτική αρχή Πύργου.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στους δύο δημότες που ήθελαν να θέσουν …«άβολες» ερωτήσεις, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι αυτή είναι η συνήθης αντίδραση του δημάρχου Αντωνακόπουλου απέναντι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του στα θέματα του δήμου Πύργου.

Το ότι μίλησε με αυτόν τον τρόπο, όπως λέει η καταγγελία, σε μια γυναίκα, εμείς θα σημειώσουμε ότι μόλις μια ημέρα πριν είχε καλέσει στο Επαρχείο τις …γυναίκες του Πύργου σε συνάντηση,για να δείξει ότι τις …τιμά!!!

Δείτε δημοσίευσή μας για το Μουζάκι και τα αιτήματα των κατοίκων του.

Δήμαρχε Πύργου στο Μουζάκι ζουν άνθρωποι

Οι κάλπες είναι κοντά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *