Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Μουσικό πάρτι στα Λεχαινά με τους JAGUAR BOMBS

Share

Μουσικό πάρτι στα Λεχαινά! Το διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Λεχαινών στις 30 Δεκεμβρίου, με ροκ δονήσεις από τους JAGUAR BOMBS, σε έναν χώρο ιδανικό. Τις ανακαινισμένες αποθήκες του ΑΣΟ Λεχαινών.

Διαβάστε τι γράφουν στην πρόσκλησή τους προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Το απόλυτο πάρτυ των εφηβικών σου ύμνων είναι εδώ.

Πάρε τον rock n’ roll τσαμπουκά των ‘60s και πέτα τον μέσα σε μια τυχαία playlist του MTV στα early zeros.

Αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετό τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους Backstreet Boys, ο Elvis με τους Offspring ή ο Βλάσσης Μπονάτσος με τις Spice Girls.

Δέκα χρόνια μαζί, οι λεγεωνάριοι της διασκέδασης στήνουν την πιο ξέφρενη γιορτή και εσύ δε μπορείς παρά να είσαι εκεί.

Για ένα βράδυ αφήνουμε τους αγωνιστικούς χώρους και σας φέρνουμε τους JAGUAR BOMBS να στήσουν ένα πάρτυ με το μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν.

Συνεχίζουμε μετά μέχρι αργά με dj και χορευτική διάθεση σε ένα χώρο ΜΑΓΙΚΟ:

Τις ανακαινισμένες αποθήκες του ΑΣΟ Λεχαινών.

Στην έντονη ιστορία αυτού του πανέμορφου χώρου, βάζουμε ότι καλύτερο σε ήχο και φωτισμό, φέρνουμε ένα καταπληκτικό συγκρότημα – θα τους ακούσετε – και περιμένουμε να βάλετε το κέφι σας για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ –για να βγουν τα έξοδα και μπας και μείνει και κάτι να χρηματοδοτήσουμε τις αθλητικές δραστηριότητές μας, με δώρο μια μπύρα, ή αναψυκτικό ή χυμό, τα παιδιά είναι δωρεάν, καρέκλες θα υπάρχουν μόνο για όσους ζητήσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12/2023 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΣΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 21.30- αργά

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/195784373606722?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

 

Μουσική εκδήλωση στις αποθήκες ΑΣΟ Λεχαινών
Μουσική εκδήλωση στις αποθήκες ΑΣΟ Λεχαινών

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις