Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μιχαλακόπουλος & Καριώρη για Αμπού Χάντμπα

Share

Σε δήλωση για το γεγονός της ρατσιστικής επίθεσης, ειςβάρος του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ κ. Μισέλ Αμπού Χάντμπα, προχώρησαν με έκδοση δελτίου Τύπου οι υποψήφιοι Βουλευτές Ηλείας με την «Πατριωτική Ένωση» κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος και κ. Χριστίνα Καριώρη.

Δελτίο Τύπου για Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Δ.Τ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι κάποιοι προέβηκαν σε δυσμενή σχόλια κατά του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας Μισέλ Αμπού Χάντμπα, του συνασπισμού κομμάτων Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος – Κίνημα Αλλαγής.

Επειδή ως Πατριωτικό Κόμμα, έχουμε νιώσει στο πετσί μας πιο πολύ από όλους, τι σημαίνει να μην μπορεί ο άλλος να σε αντιμετωπίσει στις ιδέες σου και στην επιχειρηματολογία σου και να σου προσδίδει «ταμπέλες» (ακριβώς επειδή είναι αδύναμος ή ανίκανος να σε αντιμετωπίσει λεκτικά), δεν μπορούμε παρά να διαφωνήσουμε με τέτοιες πρακτικές.

Όσο αφορά τη λέξη «ρατσισμός» καλό θα είναι (εκτός του ότι ΔΕΝ είναι Ελληνική) να μην χρησιμοποιείται ως καραμέλα για οτιδήποτε.

Η πολιτική αντιπαράθεση μας με ΟΛΟΥΣ στις επόμενες εκλογικές μάχες θα δοθεί μόνο λεκτικά και στο επίπεδο προτάσεων και ιδεών.

Δεν μπορεί να κρίνουμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί μας.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και να θυμάται πάντα ότι ως νέος άνθρωπος έχει υποχρέωση και ο ίδιος να αγνοεί επίσης παλαιοκομματικές μεθόδους – λόγια και πρακτικές, αλλιώς (δυστυχώς) δεν θα αλλάξει κάτι στο Νομό και στην χώρα μας.

Χάρης Β Μιχαλακόπουλος – Χριστίνα Καριώρη

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις