Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση του Αιγάλεω με «καρφιά» για ΕΟΚ και Πρωτέα Βούλας

Share

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση του Αιγάλεω με «καρφιά» για ΕΟΚ και Πρωτέα Βούλας!

«Με αφορμή τα δύο παιχνίδια της τελικής φάσης των play-off με το σωματείο Πρωτέας Βούλας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι έγινε μια συστηματική προσπάθεια αλλοίωσης της προσπάθειας ανόδου της καλύτερης αγωνιστικά, κατά τεκμήριο, ομάδας του πρωταθλήματος National League 1.

Μη σας ξεγελάει η διαφορά στον δεύτερο αγώνα το περασμένο Σάββατο. Έγιναν πράγματα και θαύματα!

Κύριοι της Oμοσπονδίας, οι οποίοι ευαγγελίζεστε την ανάπτυξη και την ισονομία, διαιτησίες σαν του κου Κατραχούρα στον πρώτο αγώνα και των κ.κ. Καρπάνου και Ζακεστίδη στο δεύτερο, κάθε άλλο παρά τείνουν προς αυτόν τον σκοπό.

Το αντίθετο μάλλον!

Τεχνικές ποινές για το παραμικρό, αποβολή του προπονητή μας, αποβολή παικτών μας, όπως ο Κυρίτσης (ο οποίος κοσμεί την κατηγορία και δεν έχει αποβληθεί στην καριέρα του ποτέ) και πολλά άλλα δεν πρεσβεύουν το υγιές και το δίκαιο για το οποίο συνεχώς μιλάτε.

Επίσης, εκκένωση μέρους της εξέδρας, επειδή ακούστηκε από κάποιον (και τον οποίο στηλιτεύσαμε άμεσα) κάποια λεκτική ύβρις, δε δικαιολογείται και ούτε υφίσταται στον κανονισμό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε εβδομάδα θα άδειαζαν τα μισά γήπεδα. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα αδειάζουν και γήπεδα με μικρά παιδιά για το παραμικρό. Κάτι λάθος συμβαίνει μάλλον. Ψάξτε το!

Δεν έχουμε λόγια και για τη συμπεριφορά του σωματείου Πρωτέας Βούλας, το οποίο απαγόρευσε την είσοδο στους γονείς, συγγενείς και φίλους των παικτών της ομάδας μας, επειδή τάχα μου διάβασαν κάπου για υποκίνηση επεισοδίων.

Μάλλον σας αρέσουν τα άδεια γήπεδα! Αυτό δεν είναι μπάσκετ όμως, ούτε ευγενής άμιλλα!

Εμείς, ως ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΑΣΚΕΤ, με 1000 παιδιά στις ακαδημίες μας, με μεγάλη ιστορία, αλλά και μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ, απαιτούμε από εδώ και πέρα σεβασμό και ισονομία. Αλλιώς, θα κοιτάξουμε σε άλλες λύσεις, πιο ψηλά!».

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις