Η «2η Λευκή Νύχτα» της Ανδραβίδας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας και ο δραστήριος πρόεδρός του κ. Γιάννης Γυφτοχρήστος, σας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στην ιστορική πόλη της Ανδραβίδας.

Εκεί, σας περιμένει μία μεγάλη γιορτή Εμπορίου και Πολιτισμού! Η «2η Λευκή Νύχτα» της Ανδραβίδας. Οι εμπορικοί δρόμοι θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο… της παλαιάς πρωτεύουσας ενός Πριγκιπάτου

Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιώντ ης πόλης συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρέχοντας μεγάλες προφορές για το καταναλωτικό κοινό, κεράσματα και δρώμενα (happenings).

Διάφορες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ μελωδίες θα ηχούν ως το ξημέρωμα, προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους καταναλωτές το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ανδραβίδας ‘ΑΡΙΩΝ’, χορευτικά τμήματα από τον σύλλογο φίλων πολιτισμού «Η ΕΣΤΙΑ» θα χορέψουν από άκρη σε άκρη. Ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το Άλογο Ανδραβίδας , όπου ο όμιλος φιλίππων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με άμαξες θα κάνουν βόλτες τα μικρά παιδιά.

Τέλος, θα ακολουθήσει συναυλία από τους TOURLOU THE BAND. 

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και η Ομοσπονδία Πελλοπονήσου.

Οι εκδηλώσεις από τον Εμπορικό σύλλογο Ανδραβίδας για τον Ιούλιο δεν σταματάνε εδώ καθώς σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Λεχαινών θα πραγματοποιήσουν την 2η Έκθεση Βιβλίου & Τέχνης, 

Συγκεκριμένα στις 22-23-24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βιβλίου στην πλατεία της Ανδραβίδας και στις 29-30-31 Ιουλίου θα γίνει στην κεντρική πλατεία Λεχαινών η Έκθεση Τέχνης. Το ακριβές πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων των εμπορικών συλλόγων, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *