Κοινή ανακοίνωση στελεχών Ν.Δ.

«Μετασεισμός» της «σεισμικής δόνησης» που προκάλεσε η ανακοίνωση Καραμανλή για εκλογική αποχή, θεωρείται η κοινή ανακοίνωση γνωστών στελεχών Ν.Δ.

Δημοσιεύθηκε κοινή ανακοίνωση

Εκτός από την ανησυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκδηλη είναι η αντίδραση στελεχών και πρώην υπουργών του κόμματος.

Το κλίμα που επικρατεί αντανακλάται στην κοινή δήλωση της Κρινιώς Κανελλοπούλου, Πρώην Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, του Ευάγγελου Αντώναρου, Πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου, του Χρήστου Ζώη, Πρώην Υπουργού, του Άρη Σπηλιωτοπούλου, Πρώην Υπουργού και του Σάββα Τσιτουρίδη, Πρώην Υπουργού.

Στην δήλωσή τους αναφέρονται στα όσα προσέφερε ο Κώστας Καραμανλής και μιλάνε για «δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην παράταξη που υπηρέτησε», ενώ αφήνουν και αιχμές λέγοντας ότι η κύρια έκφρασή του ήταν ο μεσαίος πολιτικός χώρος.

Αναλυτικά στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν:

«Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μη συμμετάσχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην παράταξη που υπηρέτησε.

Ο Κώστας Καραμανλής προσέφερε πολλά. Με αμετακίνητη πίστη στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, τα δημοκρατικά ιδεώδη, τη διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων και τον πολιτικό πολιτισμό διεύρυνε σημαντικά την παράταξη του. Με κύρια έκφραση τον μεσαίο πολιτικό χώρο έθεσε το θεμέλιο λίθο ενός ελεύθερου και ανοιχτού πολιτικού χώρου με στόχευση στη σύνεση, το μέτρο και τη συναίνεση. Μια παρακαταθήκη πού πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Η παρακαταθήκη αυτή δεν υπηρετείται από τους άτεγκτους κληρονόμους της ιστορικής κομματικής συνέχειας αλλά από πράξεις και πρωτοβουλίες ευθύνης. Στο επίκεντρο τους πρέπει να βρίσκονται η προσήλωση στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο του Κέντρου και στη συνεχή έγνοια για τη στήριξη του συνόλου της κοινωνίας που ειδικά τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται.

Σε αυτά πίστεψε, για αυτά αγωνίστηκε διαχρονικά ο Κώστας Καραμανλής».

Στο papafotis.gr νιώθουμε δικαιωμένοι, όχι μόνο που σας ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή της είδησης. Πολύ περισσότερο, επειδή μεταφέραμε την είδηση στη σωστή πολιτική της διάσταση. Την ίδια στιγμή άλλα site προσπαθούσαν να την υποβαθμίσουν…

Πολιτικός «σεισμός»! Εκτός εκλογών ο Κ.Καραμανλής

Νεότερη ενημέρωση

Ανακοίνωση για τις πολιτικές εξελίξεις που προκαλεί η …«απόσυρση» του κ. Κώστα Καραμανλή δημοσίευσε με ένα video ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης, Ηλείος στην καταγωγή, κ. Παναγιώτης Δούμας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *