Πε. Οκτ 6th, 2022
Με το Νικο Μπουντούρη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Νικολακόπουλος Δημήτρης.

Με τον Νικόλαο Μπουντούρη πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή με πολλές συμμετοχές στην εθνική ανδρών αλλά και σε μεγάλες ομάδες της χώρας όπως ο Ολυμπιακός και ο Πάοκ και πλέον προπονητή ,συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ.Νικολακόπουλος Δημήτρης.

Οι δύο άνδρες είχαν μια πρώτη κουβέντα σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το μπάσκετ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αντικείμενο, της συζήτησής τους, ήταν μια πρώτη προσέγγιση σε όλα ζητήματα του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να ενισχυθεί στο μέγιστο δυνατό το εν λόγω άθλημα στον τόπο μας.

Ένα από τα θέματα της συζήτησης του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού με τον Νικόλαο Μπουντούρη ήταν η τεχνική υποστήριξη των ερασιτεχνικών κυρίως ,αλλά όχι μόνο, ομάδων και σωματείων μπάσκετ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την αθλητικήαναβάθμιση και δημιουργία προοπτικής σχετικά με το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο κ. Νικολακόπουλος έθεσε και το ζήτημα για νέες πρωτοβουλίες και συνδιοργανώσεις πέρα από τα σύνορα της Περιφέρεια μας , που θα διαφημίσουν τον τόπο
μας και θα αναβαθμίσουν το άθλημα το μπάσκετ στο μέγιστο δυνατό. Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, δήλωσε:

«Είχα τη χαρά σήμερα να δεχτώ στο γραφείο μου τον κ. Μπουντούρη με τους άξιους συνεργάτες του, έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει μέσα από τον ρόλο του προπονητή.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που τα είχε όλα. Μια ατζέντα εξαιρετικά πλούσια, που όμως αποτελεί το πρώτο πεδίο συνεννόησης και είμαι βέβαιος ότι θα καλλιεργηθεί και από τις δύο πλευρές, για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσα.

Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ τουλάχιστον οφείλω να πω ότι εισέπραξα ένα καλό κλίμα, μια καλή διάθεση, μια πρόθεση πολύ έντιμη να βάλουμε όλα τα πράγματα στο τραπέζι και να βρούμε λύσεις πρακτικές που θα βοηθήσουν και θα συμβάλουν επί της ουσίας να ανθίσει το άθλημα αυτό στην Περιφέρεια μας.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε στο μέγιστο δυνατό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι σήμερα θεμελιώσαμε μια καλή σχέση συνεργασίας και ελπίζουμε ότι θα φέρει και αποτελέσματα για το καλό του αθλητισμού και για το καλό του μπάσκετ».

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.