Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Με ούριο άνεμο «τρέχει» ο Σπύρος Λιατσής

Share

«Τρέχει» ο Σπύρος Λιατσής στα χωριά του δήμου Πύργου για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, «τρέχει» πλέον με… ούριο άνεμο. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την μαζική ανακοίνωση 50+1 υποψηφίων και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής επιλογής του είναι ορατά.

Όπως υποστηρίζουν πηγές, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Σπύρο Λιατσή, στις επαφές που έκανε τις τελευταίες ημέρες με πιθανούς υποψήφιους συμβούλους επικρατεί μια άλλη ατμόσφαιρα. Εκείνη της επιτυχίας.

Όπως γράψαμε εδώ στο papafotis.gr η επιλογή του κ. Σπύρου Λιατσή να παρουσιάσει με μιας 51 υποψήφιους, ήταν συνειδητή πολιτική επιλογή, για να στείλει τα πολιτικά μηνύματα που έπρεπε.

Στους υποστηρικτές του δήλωσε βροντερά «παρών», δείχνοντας ότι κατεβαίνει με αξιώσεις στην προεκλογική κούρσα.

Στους πολιτικούς του αντιπάλους, έδειξε ότι όχι μόνο είναι «παρών» αλλά και ότι είναι επί ίσοις όροις διεκδικητής του Δήμου Πύργου! 

Στα χωριά «τρέχει» ο Σπύρος Λιατσής

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στην πόλη του Πύργου ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος έχει ήδη συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο. Μένουν οι τελικές πινελιές.

«Βόμβα» 50+1 κιλών έριξε ο Λιατσής!
Ούριος άνεμος για τον Σπύρο Λιατσή μετά τη «βόμβα» 50+1 κιλών που έριξε

Εκεί που δίνει όλο το βάρος των προσπαθειών του είναι στα χωριά του δήμου Πύργου. Φυσικά, οι απόπειρες διερεύνησης είχαν ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν. Όπως και κάποιες συζητήσεις…

Τις τελευταίες ημέρες όμως, τα πράγματα «τρέχουν» με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Δεν υπάρχει δισταγμός πια στο μυαλό των συζητητών του.

«Τώρα πνέει ούριος άνεμος» όπως χαρακτηριστικά μας είπε στενός του συνεργάτης, φανερά ικανοποιημένος.

Πανηγυρική επιβεβαίωση του papafotis.gr

Να ευλογήσουμε και εμείς λίγο τα γένια μας! Η μαζική ανακοίνωση 50+1 υποψηφίων από τον κ. Σπύρο Λιατσή ήταν μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία για το papafotis.gr

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύαμε στο Γιατί χαμογελά ο Σπύρος Λιατσής ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας «…ετοιμάζει κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι, που θα τον βάλει για τα καλά μέσα στην προεκλογική κούρσα, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει …κάτι που θα προκαλέσει εντύπωση και μάλιστα, πρόκειται να συμβεί σύντομα.»

Έτσι και έγινε! Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν απολύτως!

Αυτό που τώρα συμβαίνει στα χωριά, αποδεικνύει πόσο σημαντική και αποτελεσματική ήταν η πολιτική επιλογή να γίνει μια μαζική παρουσίαση υποψηφίων στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Μόλις 30 ημέρες πριν την κατάθεση της επίσημης λίστας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Για αυτό σας ζητάμε να μας επισκέπτεστε συχνά (όπως και το κάνετε και σας ευχαριστούμε για αυτό) για να είσαστε σωστά ενημερωμένοι για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ηλεία…

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις