Πα. Οκτ 7th, 2022
Ο Γιώργος Βασιλειάδης, Αναπληρωτής Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Πύργο

Έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι στην Οργάνωση Μελών Δήμου Πύργου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με την ανταπόκριση που είχε στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσαν.

Πριν γράψουμε για την εκδήλωση,πρέπει να αναφέρουμε ότι επικρατούσε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα λόγω της πυρκαγιάς που κατακαίει ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ηλείας και απειλεί δεκάδες κατοικίες. Γεγονός που αναφέρθηκε από όλους τους ομιλητές.

Μάλιστα, οι κύριοι Βασιλειάδης και Καλαματιανός άργησαν να έρθουν επειδή είχαν πάει να δουν από κοντά το μέτωπο της φωτιάς και να ενημερωθούν από τις Αρχές για το πως εξελίσσεται η κατάσταση.

Στα της εκδήλωσης, φανερή ήταν η ικανοποίηση των βασικών ομιλητών, του Αναπληρωτή Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Βασιλειάδη και του Βουλευτή Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διονύση Καλαματιανού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες. Αυτό το κείμενο ως στόχο έχει να σας δώσει μια ιδέα για το πως πήγε μια πολιτική/κομματική εκδήλωση εν μέσω καύσωνα αλλά και να δηλώσουμε την φυσική παρουσία μας εκεί μιας και αμφισβητήθηκε από συμμετέχοντες ο ρόλος των Μέσων Ενημέρωσης της Ηλείας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τώρα που δεν είναι στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ομιλητής που στηλίτευσε (για να ακουστούν από το κοινό επιδοκιμασίες σε αυτό που έλεγε) την παντελή απουσία εφημερίδων αλλά και ηλεκτρονικών μέσων της Ηλείας που αυτοαποκαλούνται «μεγάλα».

Ζήτησε από τον Αναπληρωτή Γραμματέα και από τον Βουλευτή αυτό να μην λησμονηθεί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναλάβει εκ νέου την Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Το ίδιο είπε και ο επόμενος ομιλητής, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό «απαράδεκτο».

Το papafotis.gr ήταν εκεί και ο ρεπόρτερ πλησίασε την εξέδρα των διοργανωτών ζητώντας να αναφερθεί η παρουσία του και λέγοντας ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 

Το papafotis.gr δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και ούτε βρίσκεται σε «πετσολίστες». Ακόμη, δεν περιμένει να αναδημοσιεύσει Δελτία Τύπου θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο καλύπτει την ενημέρωση των χιλιάδων αναγνωστών του.

Ειλικρινά, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το πως θα ήταν δυνατό, να χάσουμε την ευκαιρία να κάνουμε ρεπορτάζ για το ποια είναι η πραγματική απήχηση στην πρωτεύουσα της Ηλείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Και μάλιστα εν μέσω (άτυπης) προεκλογικής περιόδου και με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει τόσα πολλά προβλήματα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό της.

Όπως γράψαμε παραπάνω, πλήρες ρεπορτάζ από την επιτυχημένη εκδήλωση θα δημοσιεύσουμε αργότερα. Τώρα θέλαμε απλώς να ξεκαθαρίσουμε σε όλους, ότι το papafotis.gr έχει σαν σκοπό να κάνει ρεπορτάζ στην Ηλεία, στα θέματα που εμείς αξιολογούμε ως σημαντικά, ώστε να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε αντικειμενικά για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον πανέμορφο και ταυτόχρονα παρατημένο τόπο που ζούμε.Την Ηλεία.

 

Δυναμικό παρόν από ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά
Δυναμικό παρόν από ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά

 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Καλωσόρισμα νέων μελών στον Πύργο 24 7 09
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Καλωσόρισμα νέων μελών στον Πύργο 24 /7/22

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.