Δε. Σεπ 26th, 2022
Τον έσωσαν οι τέντες από την πτώση

Ένα «περίεργο» περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για κάποιον πολίτη, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι. Σπεύδοντας στο σημείο οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι, αφενός ο άτυχος απρόσεκτος είχε διασωθεί χάρη στις τέντες καθώς «προσγειώθηκε» επάνω τους, αφετέρου, είχε στην τσέπη του 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί θα μπουν στο σπίτι προκειμένου να κάνουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν το άτομο στην πτώση από το μπαλκόνι.

 

Νεότερη ενημέρωση

Μέλος γνωστής οικογενείας που διακρίθηκε στο χώρο της ένδυσης ρούχων, είναι ο 34χρονος που σήμερα (06.09.2022) τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στο Κολωνάκι. Ο νεαρός άνδρας είχε στην αγκαλιά του 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που έπεσε στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, 6 Σεπτεμβρίου 2022, στο κενό στο Κολωνάκι και σώθηκε από τις τέντες που βρίσκονταν στο κατάστημα του ισογείου, κάτω από το σπίτι του, είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, ενώ έχει δώσει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες.

Αν και εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση για κάποια χρόνια, ωστόσο γρήγορα «αποδεσμεύτηκε» από αυτή, δημιουργώντας τη δική του, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο της μουσικής. Μάλιστα, το κατάστημα ένδυσης στο Κολωνάκι που διαθέτει η οικογένειά του είναι από τα πιο παλιά και γνωστά.

Ο 34χρονος που σώθηκε από θαύμα, καθώς προστατεύτηκε από τις τέντες του καταστήματος εστίασης που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό εκτός κινδύνου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.