Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Market pass: Ανατροπή με την πλατφόρμα!

Share

Market pass: Ανατροπή με την πλατφόρμα!

Μεγάλη ανατροπή με την ημερομηνία ανοίγματος της πλατφόρμας για τις αιτήσεις του market pass καθώς όπως έγινε γνωστό θα ανοίξει τελικά μετά τα μέσα Φεβρουαρίου στενεύοντας τα χρονικά όρια για τους δικαιούχους ειδικά αν θέλουν να είναι στην πρώτη ομάδα πληρωμών στις 3 Μαρτίου

Ανατροπή με την πλατφόρμα!

Ενώ είχε αρχικώς προαναγγελθεί από κυβερνητικά χείλια ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει 1 Φεβρουαρίου τελικά χθες αργά το βράδυ όπως διέρρευσαν από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν ισχύει αυτή ημερομηνία.

Η πλατφόρμα ετοιμάζεται όπως σημείωσαν, και θα βγει στον αέρα όταν είναι έτοιμη, κάτι που υπολογίζεται να γίνει μετά τα μέσα του μήνα.

Οι νέες ημερομηνίες

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι εφόσον η πλατφόρμα ανοίξει μετά τις 15 Φεβρουαρίου ο χρόνος για τους δικαιούχους ώστε να υποβάλουν αίτηση θα είναι ιδιαίτερα σφιχτός. Κυρίως για όσους θα θέλουν να καταθέσουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ώστε να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα των πληρωμών.

Η ημερομηνία που θα ανοίξει η πλατφόρμα έχει μεγάλη σημασία καθώς υπενθυμίζουμε ότι όπως έχει ανακοινωθεί η ειδική εφαρμογή στο gov.gr για το Market Pass για τις αιτήσεις θα είναι ανοικτή έως τις 15 Μαρτίου.

Οι πληρωμές θα είναι δύο ταχυτήτων, ανάλογα με το αν ο δικαιούχος επιλέξει να πιστωθεί το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Όσοι υποβάλουν αίτηση για ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός Φεβρουαρίου (έως την 28η Φεβρουαρίου 2023) θα πληρωθούν στις 3 Μαρτίου 2πλή ενίσχυση, για Φεβρουάριο και Μάρτιο 2023.

Αντίστοιχα, όσοι καθυστερήσουν και υποβάλουν αίτηση για ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός Μαρτίου (1-15/3) θα πληρωθούν την διπλή ενίσχυση για Φεβρουάριο και Μάρτιο έως τις 20 Μαρτίου.

Όσοι υποβάλουν αίτηση για πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό (θέλουν να λάβουν τα χρήματα στην τράπεζα και όχι σε ψηφιακή κάρτα στο κινητό τους) εντός Φεβρουαρίου (έως την 28η Φεβρουαρίου 2023) θα λάβουν στην πρώτη πληρωμή στις 3 Μαρτίου 3πλή ενίσχυση, για Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο 2023.

Όσοι καθυστερήσουν και υποβάλλουν την αίτηση για πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό εντός Μαρτίου (1 – 15 Μαρτίου) θα λάβουν στην τράπεζα την 3πλη ενίσχυση 15 – 20 Μαρτίου.

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις