Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο «Αξιοποίηση-διαμόρφωση πρώην αποθηκών ΑΣΟ Γαστούνης»

Ο Ανδρέας Μαρίνος για την πρόοδο των εργασιών στιςαποθήκες ΑΣΟ Γαστούνης.

Δελτίο Τύπου για την αξιοποίηση-διαμόρφωση πρώην αποθηκών ΑΣΟ Γαστούνης

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο «Αξιοποίηση-διαμόρφωση πρώην αποθηκών ΑΣΟ Γαστούνης». Οι εργασίες επισκευής  ανάπλασης και ενίσχυσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο  εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Εργογένεσις ΑΤΕ» κ. Διονύσης Σταυρόπουλος δήλωσε: «Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και αυτό είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε με τις υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού και φυσικά τον δήμαρχο. Έχει γίνει σημαντικό τμήμα καθαιρέσεων οι οποίες και συνεχίζονται. Ειδικά στο διώροφο κτίριο έχει γίνει σιδέρωμα και τοποθετήθηκαν τα σωληνάκια των τσιμεντοενέσεων.

 

Μαρίνος: «Αλλάζει η εικόνα στις αποθήκες ΑΣΟ Γαστούνης»
Μαρίνος: «Αλλάζει η εικόνα στις αποθήκες ΑΣΟ Γαστούνης»

 

Στο άλλο κτίριο έχουν γίνει καθαιρέσεις ταβανιών, τις επόμενες μέρες καθαίρεση σοβάδων και ακολουθεί η προετοιμασία για σιδέρωμα ».
Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Η ανάδοχος εταιρεία δίνει τον καλύτερό της εαυτό για ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 3.350.000 ευρώ που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Δήμο μας. Οι εγκαταλελειμμένες επί σειρά ετών πρώην αποθήκες του ΑΣΟ στη Γαστούνη, ύστερα από την γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία Περιφέρειας ΔΕ και Δήμου Πηνειού, αλλάζουν όπως βλέπετε σταδιακά εικόνα.

Η ιστορική διαδρομή των αποθηκών του ΑΣΟ θα έχει συνέχεια και η τοπική κοινωνία θα απολαμβάνει ένα στολίδι όπου απέναντί του, στο χώρο της Λάκας του Χρέπα, θα υπάρχει το Πάρκο Ειρήνης. Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, διεκδικούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης που ενισχύει το Δήμο Πηνειού και τους πολίτες. Συνεχίζουμε με μεγάλα έργα, μαζί με την Κοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *