Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Μαχαίρωσε τον κουμπάρο του 59 φορές

Share

Μαχαίρωσε τον κουμπάρο του 59 φορές.

Το άγριο φονικό του Απριλίου 2023 σε χωράφι κοντά στην συνοικία των τσιγγάνων στην Κ. Αχαΐα αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου στις 17 Ιουνίου.

Ήταν εκείνο το μοιραίο πρωινό που ο 63χρονος δράστης αποφάσισε να ξεπλύνει με αίμα την ντροπή που ένιωθε καθώς είχε υποψιαστεί πως η γυναίκα του τον απατούσε με έναν συνομήλικο κουμπάρο του.

Τον κάλεσε δήθεν για να μιλήσουν και τον σκότωσε με 59 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Από την μανία και τον αριθμό των χτυπημάτων ήταν προφανές ότι επρόκειτο για ένα έγκλημα πάθους.

Ένα έγκλημα με ερωτικό υπόβαθρο.

Εκείνο το πρωινό, μια γυναίκα που διέμενε κοντά, είδε από σχετικά μικρή απόσταση τη συμπλοκή των δύο κουμπάρων και ειδοποίησε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να διαφύγει.

Λίγο αργότερα, μέσα στην Κ. Αχαΐα κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη και περικυκλώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο 63χρονος Ρομά ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι, το οποίο και βρέθηκε κρυμμένο σε θάμνο.

Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση της γυναίκας του και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία, που τον οδήγησαν στον φόνο.

Η σύζυγός του, όμως, αρνήθηκε τα πάντα και μέχρι σήμερα επιμένει στον ισχυρισμό της πως με τον κουμπάρο δεν είχε την παραμικρή ερωτική σχέση.

Όλη η συνοικία των Ρομά ήταν ανάστατη και ο φόβος της βεντέτας ορατός.

Μάλιστα οι συγγενείς του φονιά εγκατέλειψαν την Κ. Αχαΐα φοβούμενοι τα χειρότερα και διαμένουν πλέον σε Ρόδο και Αθήνα.

Στα «τσιγγάνικα» έχει γίνει και συλλογή υπογραφών. 750 άτομα έχουν υπογράψει να μην ξαναέρθουν στην Κ. Αχαΐα μέλη της οικογένειας του δολοφόνου.

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις