Κωνσταντίνος Λεβέντης,

Και νέα παρέμβαση έκανε ο κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, για το ΑΤΜ Κρεστένων, όπως μας πληροφορεί το Επιμελητηρίου Ηλείας.

Δελτίο Τύπου

Νέα παρέμβαση του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας για το ΑΤΜ Κρεστένων!

Με τρίτη επιστολή -σε αρκετά πιο αυστηρό ύφος και τόνο- ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, απευθύνθηκε εκ νέου στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, καθότι το πρόβλημα με το ΑΤΜ, το οποίο βρίσκεται τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης μετρητών, παραμένει άλυτο!

Στηλιτεύοντας την απροθυμία επίλυσης του εν λόγω ζητήματος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας και την κατ΄ επανάληψη επισήμανση της κρισιμότητας του προβλήματος, ο κ. Λεβέντης επισημαίνει στο κείμενό του, πως «η διαφαινόμενη παγίωση του προβλήματος αποτελεί, για εμάς, ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον φορέα σας, πως οι επιτηδευματίες και οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζονται ως «πολίτες δεύτερης κατηγορίας», ζήτησε δε την άμεση εξεύρεση λύσης, την στιγμή που η τουριστική κίνηση στον νομό μας κορυφώνεται, οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας εντείνονται, ενώ οι ανάγκες των επιχειρήσεων σε ρευστότητα βαίνουν αυξούμενες.

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του papafotis.gr για Λεβέντη Κωνσταντίνο

Λεβέντης για προβλήματα στα ΑΤΜ στην Κρέστενα

«Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις της Ηλείας από τη νέα κυβέρνηση»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *