Σα. Οκτ 1st, 2022
Κινδύνεψε να καεί από την πυρκαγιά και έπεσε στη θάλασσα

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης παραλίγο να εγκλωβιστεί στις φλόγες και να χάσει τη ζωή του καθώς κάλυπτε το ρεπορτάζ της πυρκαγιάς στη Λέσβο,αρχικά μέσα από το αυτοκίνητό του.

Η φωτιά στη Λέσβο, άρχισε να εξαπλώνεται ταχύτατα και κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει την πορεία του.

Πήγε παραλιακά και όταν η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, έπεσε στη θάλασσα. «Με μάζεψε ένα σκάφος του λιμενικού» περιγράφει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Όταν ξέσπασε η φωτιά και το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε την κάθοδό του προς τη θάλασσα, βρισκόταν στην παραλία των Βατερών με το αυτοκίνητο του, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Κάποια στιγμή δεν μπορούσε να φύγει άλλο πιο μακρυά από τις φλόγες και εγκλωβίστηκε.

Εγκατάλειψε λοιπόν το αυτοκίνητο που είχε μισοβυθιστεί στην άμμο της παραλίας και τον εξοπλισμό που είχε μέσα σε αυτό και άρχισε να περπατά παραλιακά, κάνοντας όπως είπε 8 χιλιόμετρα, για να αποφύγει τις φλόγες που πλησίαζαν.

Κάποια στιγμή, η κατάσταση έγινε πολύ επικίνδυνη και αποφάσισε να πέσει μέσα στην θάλασσα για να τον περισυλλέξει ένας σκάφος του λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή, για καλή του τύχη…

 

Νεότερη Ενημέρωση     Άλλοι εννέα άνθρωποι αναγκάστηκαν να πέσουν στη θάλασσα για να διασωθούν από τα σκάφη του Λιμενικού. Πρόκειται για πέντε Έλληνες και τέσσερις τουρίστες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.