Ακρωτηριασμός τουρίστα από το σεισμό

Ακρωτηριασμός τουρίστα από τον σεισμό στην Κρήτη. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας διέσχιζε το φαράγγι της Σαμαριάς,όταν αποκολλήθηκε βράχος, λόγω του σεισμού. Ο βράχος έπεσε επάνω του και τον ακρωτηρίασε.

Το ατύχημα συνέβη στη μέση περίπου της διαδρομής. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του τραυματία είναι ο γιατρός από την Αγ. Ρούμελη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα φροντίσει για την αεροδιακομιδή, που θα γίνει πιθανότατα από το ελικοδρόμιο που βρίσκεται στο φαράγγι της Σαμαριάς, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το φαράγγι εκκενώθηκε άμεσα από τους εκατοντάδες επισκέπτες, υπό τον φόβο κατολίσθησης.

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, είχε σταλεί μήνυμα από το 112, με το οποίο καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν επικίνδυνες περιοχές όπως φαράγγια και βράχους λόγω της σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην περιοχή.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πόδι του 45χρονου συνεθλίβη από τον βράχο, και αυτή τη στιγμή χειρουργείται στο νοσοκομείο Χανίων. Το ατύχημα σημειώθηκε στα μέσα της διαδρομής στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Η κατάσταση του άνδρα θεωρείται κρίσιμη, ενώ στη διακομιδή προς το νοσοκομείο τον συνόδευε γιατρός.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *