Χουνέρι στον Ακάρ από Έλληνες βουλευτές στο ΝΑΤΟ

Εκνευρισμένος αποχώρησε ο «πολύς» υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ μετά από ανταλλαγή επιχειρημάτων με Έλληνες βουλευτές.

Τι συνέβη; Ήρθε κάποια στιγμή που τον λόγο πήρε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας. Μιλώντας ο Χουλουσί Ακάρ έθεσε για ακόμη μία φορά το ζήτημα των χωρικών υδάτων και της αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία. 

Οι Έλληνες βουλευτές πήραν τον λόγο και του απάντησαν πως η Ελλάδα καταπολεμά την τρομοκρατία. Επίσης του είπαν ότι δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε εσείς ότι σέβεστε την κυριαρχία εδαφών όταν έχετε εισβάλει στη Κύπρο και πρόσθεσαν ότι αμφισβητείτε την κυριαρχία πολλών νησιών.

Ο Χουλουσί Ακάρ μάλιστα ξαναπήρε τον λόγο για να απαντήσει εκνευρισμένος στους Έλληνες βουλευτές (Τζάκρη, Λιβανός, Λοβέρδος και Βουλουδάκης).

Αναφέρθηκαν επίσης στο Casus Belli λέγοντας του πως μπορεί να υπάρχει νατοϊκή συμμαχία όταν υπάρχει το Casus Belli.  Η κόντρα αυτή συνεχίστηκε για 12 με 13 λεπτά μέχρι την αποχώρηση του Ακάρ από την αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *