Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Κοινοβουλευτικό καψόνι στον Κασσελάκη από ΠΑΣΟΚ & Νέα Αριστερά;

Share

Κοινοβουλευτικό καψόνι στον Κασσελάκη ακούγεται ότι ετοιμάζουν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά.

Πριν από κάποιους μήνες, το newsbreak.gr είχε τονίσει ότι η κοινοβουλευτική συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς, θα έφερνε το ΠΑΣΟΚ όσο μεγαλύτερη πολιτική δύναμη, στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Οι συζητήσεις λοιπόν για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου όχι απλώς είναι υπαρκτές, αλλά έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες!

Ο πιθανότερος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι η ενσωμάτωση των βουλευτών του ΣυΡιζΑ που αποσπάστηκαν και σχημάτισαν τη Νέα Αριστερά, να ενταχθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, ο αριθμός των βουλευτών που θα προκύψει, θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν του ΣυΡιζΑ…

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές κοινοβουλευτικό καψόνι στον Στέφανο Κασσελάκη, αφού εάν υλοποιηθεί, θα είναι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος θα «χάσει» το αξίωμα του, παραμένοντας παράλληλα αρχηγός στο κόμμα του…

Το μόνο που μέχρι στιγμής σώζει τον πρόεδρο του ΣυΡιζΑ, είναι η εκλογική πανωλεθρία που υπέστη η Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές, γεγονός που προβληματίζει έντονα την Χαριλάου Τρικούπη.

«Θα γεμίσουμε βουλευτές, ενώ ψάχνουμε ψηφοφόρους», έλεγε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, διαψεύδοντας τις φήμες…

 

Παραίτηση Σπυρόπουλου ζητά ο πρ. Γραμματέας της Νομαρχιακής Αχαΐας Γιώργος Αθανασόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις