Καταγγελία για τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη

Με χρήματα του ΟΑΕΔ κάνει προεκλογική εκστρατεία ο  διοικητής του;

Αυτό το απίστευτο καταγγέλλουν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας ΟΑΕΔ Γιώργος Μακράκης και ο γενικός γραμματέας Κ. Τηλιγάδας.

Συγκεκριμένα γράφουν σε ανακοίνωσή τους:

«Εσχάτως είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της Ν.Δ.) Αχαΐας.

Ανερυθρίαστα και αλαζονικά ο διοικητής του ΟΑΕΔ, ο διοικητής που έχει στην αρμοδιότητά του τη στήριξη των ανέργων, χρησιμοποιεί τον Οργανισμό και τους ανέργους για προσωπική και κομματική στήριξη».

Υποστηρίζουν ότι εδώ και καιρό έχουν επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, δηλαδή ότι χρησιμοποιεί πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ.

«Είδαμε παρέλαση στελεχών της Ν.Δ. στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7.200.000 ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη Ν.Δ., είδαμε κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του διοικητή» αναφέρουν επίσης οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. των εργαζομένων.

Το papafotis.gr θα περιμένει με ενδιαφέρον τι θα απαντήσει ο κ. Πρωτοψάλτης σε αυτήν την επώνυμη και σοβαρή καταγγελία και θα σας ενημερώσουμε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *