Καταγγελία Χ. Μιχαλακόπουλου για απορρίμματα

Το papafotis.gr έλαβε και δημοσιεύει μια ανακοίνωση από τον υποψήφιο Βουλευτή Ηλείας με την «Πατριωτική Ένωση» κ. Χάρη Μιχαλακόπουλο, που αφορά καταγγελία για απορρίμματα σε χώρο του Εθνικού Σταδίου Πύργου.

Καταγγελία

Ανακοίνωση

ΧΑΡΗΣ Β ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ…
Επανέρχομαι στα ίδια-και στα ίδια…
Άλλωστε αυτή η Πόλη και η Δημοτική Αρχή έχει ένα ίδιο πλάνο…Να κρύβει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κάτω από το χαλί, έχοντας την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ , του μεγαλύτερου μέρους των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών) χρησιμοποιώντας τα ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ώστε να έχει τις δικές της ΠΕΤΣΟ-ΛΙΣΤΕΣ και να έχει έτσι ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ τις αντίθετες φωνές….
(εν καιρώ και ίσως πριν τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα μάθετε από εμένα ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ/ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ/ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΜ – άλλωστε ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να τα βάλει με τα ΜΜΕ για πολλούς λόγους)…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:……… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΧΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ…..
Το τελευταίο video που θα παρακολουθήσετε, το τράβηξε χθες το βράδυ 16-3-2023, γονέας παιδιού…Άκουσε μέσα στη νύχτα θόρυβο μεγάλου οχήματος και πήγε να δει..ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ;; ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΑΛΛΟ ένα φορτηγό ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΠΑΖΑ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ-ΧΑΔΑ (όπως θέλετε πείτε το)…Ένας ΧΑΔΑ, ΕΝΤΟΣ των ορίων του ΠΥΡΓΟΥ, ΔΙΠΛΑ στο κλειστό της ΠΑΛΗΣ (εκεί που υποκριτικά βράβευσε ο ΔΗΜΟΣ τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ)…
Έναν ΧΑΔΑ που έχω ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ – που ΚΑΤΕΘΕΣΑ στις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για αυτό και ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Έναν ΧΑΔΑ γεμάτο ΜΠΑΖΑ-ΚΛΑΔΙΑ-ΣΤΡΩΜΑΤΑ και ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (από κάτω και κρυμμένα)….
Έναν ΧΑΔΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ που τρέχουν φυσικά και δίπλα στα ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ που ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…
Έναν ΧΑΔΑ που ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ αν ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ (για οτιδήποτε) ..ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ θα έχει μπει στο κόπο να την ΖΗΤΗΣΕΙ από το ΔΗΜΟ…Προφανώς είναι Ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ (εκτός εάν του αρέσει ο ΧΑΔΑ ή έχει μεγάλη αγάπη για τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ…)
ΕΝΑΝ ΧΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ (και των απορριμμάτων) ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ (και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ που τον όρισε-τον ανέχεται και τον στηρίζει ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ)….
Υ.Γ.1…. Δείτε το video (εγώ το αμάξι το γνωρίζω)
Υ.Γ.2….. Το ίδιο ισχύει και έχω καταθέσει για τον ΧΑΔΑ στον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ-ΛΙΜΝΗ ΜΟΥΡΙΑΣ αλλά ΔΕΝ βλέπω να συγκινούνται α) οι κάτοικοι της περιοχής β) οι ΣΎΛΛΟΓΟΙ που “νοιάζονται” για το χωριό και για τη λίμνη γ) οι οικολόγοι και “οικολόγοι” δ) ο εισαγγελέας ε) οι άλλες παρατάξεις του Δ.Σ. στ) τα ΜΜΕ κλπ κλπ
Υ.Γ.3…Οι αθλητικοί σύλλογοι γιατί το ανέχονται;;…Για τα ψίχουλα που παίρνουν από το ΔΣ (και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-που τους αναγκάζει/ξεφτιλίζει ΝΑ ΒΓ’ΆΖΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτόν ΚΑΙ ΟΧΙ στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που τους τα δίνει;)
(θα επανέλθω φυσικά…γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ)

ΧΑΡΗΣ Β ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
ΧΑΡΗΣ Β ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

Άλλες δημοσιεύσεις για τον κ. Μιχαλακόπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *