Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Καταδικαστική απόφαση με αέρα …θαλασσινό

Share

Μια πολύ μπερδεμένη υπόθεση, με …αέρα θαλασσινό, έφτασε σε δικαστική αίθουσα και η Δικαιοσύνη έβγαλε την πρώτη απόφαση. Καταδικαστική για τους κατηγορούμενους και μάλιστα χωρίς αναστολή!

Φυσικά, με δικαίωμα σε έφεση, την οποία και άσκησαν. Έτσι, αφέθηκαν ελεύθεροι και γλύτωσαν από δύσκολες καταστάσεις εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι γύρισαν σπίτι τους, δεν παύει να είναι ένα σοκ! Ιδίως, όταν η κατηγορία είναι υπεξαίρεση.

Δεν θα γράψουμε προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες. Το ρεπορτάζ “τρέχει” . Σιγά – σιγά, όπως θα διασταυρώνουμε πληροφορίες θα σας ενημερώνουμε. Και αυτό, γιατί όχι μόνο επειδή σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε αξιόπιστα αλλά και επειδή δεν επιθυμούμε να αδικήσουμε συμπολίτες μας. Θέλουμε όμως, από αυτήν την ιστορία να συγκρατήσετε δύο πράγματα στο μυαλό σας.

Το πρώτο είναι ότι σε δεύτερο βαθμό που θα εκδικαστεί η υπόθεση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το δεύτερο είναι ότι η υπόθεση έχει …ουρά. Και μάλιστα μεγάλη. Ο κύκλος των εμπλεκομένων τώρα ανοίγει. Έρχεται στο προσκήνιο τουλάχιστον ένα ακόμη πρόσωπο. Η Δικαιοσύνη, θεωρείται βέβαιο πως θα ζητήσει “εξηγήσεις” για την ίδια υπόθεση και από το πρόσωπο αυτό. Εάν υπήρχε αθωωτική απόφαση, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά…

Τώρα όμως; Από την στιγμή που υπάρχει καταδίκη, πρέπει να ερωτηθεί και κάποιος άλλος που γνώριζε αυτό που η Δικαιοσύνη με την απόφασή της θεωρεί ότι γινόταν.

Θεωρούμε ότι το θέμα θα έχει συναρπαστική συνέχεια. Εσείς, συνεχίστε να διαβάζετε papafotis.gr

Για να είστε σωστά ενημερωμένοι.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις