Κασιδιάρης ασταμάτητος για Δήμαρχος Αθηναίων

Ασταμάτητος μοιάζει να πηγαίνει για να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας ο καταδικασμένος πρωτόδικα και φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και κανείς, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Τα προγνωστικά των δημοσκοπήσεων τον φέρνουν να περνά στη δεύτερη Κυριακή για να αντιμετωπίσει το νυν Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Βέβαια, στο απομακρυσμένο ενδεχόμενο νίκης του, δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του. Ο συνδυασμός του όμως θα έχει νικήσει και Δήμαρχος θα εκλεγεί κάποιος από τους δημοτικούς συμβούλους που έχει ο ίδιος επιλέξει!

Αυτό το εφιαλτικό σενάριο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, όσο η Κυβέρνηση δείχνει πολιτικά ανίκανη να φέρει πρακτικό αποτέλεσμα στο θέμα των κατακόρυφων αυξήσεων στα καταναλωτικά είδη.

Και ιδίως στα τρόφιμα. Εκεί μιλάμε για εξωπραγματικές τιμές εάν σκεφτούμε το πόσο κόστιζαν πριν οκτώ ή δώδεκα μήνες…

Ας φανταστούμε το κλίμα που θα έχει δημιουργηθεί στις αρχές του Οκτώβρη, μετά από τις νέες «τρελές» αυξήσεις για τις οποίες μας προετοιμάζουν από τώρα, σε σχολικά είδη και σε τρόφιμα…

Όσο περνά ο καιρός, πληθαίνουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι Αθηναίοι θα θελήσουν να …«πονέσουν» τον Πρωθυπουργό χαρίζοντας στον καταδικασμένο Κασιδιάρη μια απρόσμενη νίκη, που θα προκαλέσει παγκόσμια προσοχή.

Εάν αναλογιστούμε την κατάσταση που βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΠΑΣΟΚ δεν απομένουν και πολλές επιλογές στους Αθηναίους, για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση…

Ο ίδιος ο Κασιδιάρης γράφει στο Twitter μεταξύ των άλλων ότι: «Τα δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν ότι η παράταξή του “Ελεύθεροι Αθηναίοι” περνάει στον δεύτερο γύρο. Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *